תופעות לאחר ניתוח כריתת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לאחר ניתוח כריתת דיסק
    א.י.
    23/11/2010

לפני שנה אובחנתי בפריצת דיסק (L5-S1), לאחר כחודשיים של טיפולים שונים (פיזיותרפיה, דיקור-סיני) פניתי לכירופרקט אשר הקים אותי מהמיטה חזרה לעבודה.
    כעבור 10 חודשים התחילו לחזור לי הכאבים ברגל ולאחר שלא עבדו כל השיטות האלטרנטיביות הופנתי לניתוח כריתת דיסק (Discectomy).
    9 ימים לאחר הניתוח החלה נזילת נוזל שקוף מאזור החתך מלווה בכאבי ראש עזים, שאובחן כ-CSF leak. וכעבור שבוע של שכיבה פסקה הנזילה.
    כיום שבועיים וחצי לאחר הניתוח התחלתי להרגיש כאבים קלים ברגל שמאל (אותם כאבים כמו לפני הניתוח).
    רציתי לדעת האם זה נורמלי?
    אם לא מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לאחר ניתוח כריתת דיסק - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    23/11/2010

זה "לא נורמלי" , פנה בהקדם לבדיקתו של המנתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסוד המעלה גליל עליון

רפי פרץ
    02/12/2010

עברתי ניתוח צריבת דיסק בחולייה l4-5 בחודש מרס 2010 חודשיים לאחר הניתוח הכאבים נרגעו במעט , ארבעה חודשים לאחר מכן , אני מרגיש כמו בערה באזור הניתוח וגם לרוחב המותן, אני מבקש לדעת האים זה נורמאלי ? בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסוד המעלה גליל עליון - תגובה

ד''ר גד ולן
    02/12/2010

גם זה לא נורמלי ורצוי שתפנה לרופא שניתח אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו