מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגב עליון צד ימין כתוצאה משברדני02/12/2010
לפני שנתיים עשיתי תאונת אופנוע ושברתי את עצם הבריח הימנית (ראה תמונה משלושה שבועות אחריי התאונה). מאז התאונה התלוננתי ללא הרף על כאבים בסוף הכתף הימנית, ממש בפינת הכתף, נראה לי חיבור של שני עצמות, גיד או משהו כזה. הכאב הוא כאב כמו של מכה יבשה. מופיע לעתים במתיחה של היד, אך לרוב רק שנוגעים בו.
כשהתגייסתי לצבא, לפני שנה, הכאבים החמירו והחלו להתפתח אצלי כאבים חדשים בגב העליון בצד ימין, קרוב לעמוד השדרה למעלה מהרגיל. הכאבים הופיעו בעיקר בישיבה ממושכת ובעמידה עם וסט, בעמידה רגילה פחות. במשך השנה כמעט ולא הייתי על המחשב, בזמן אחרון נודעתי שהכאבים הכי נוראיים בגב הם בזמן ישיבה על המחשב.
הכאבים בגב הם כמו זרמים חדים כאלה שמשתקים אותי. אחרי כמה דקות מול המחשב אני חייב לעזוב אותו ולשחרר את היד ולנסות למתוח את המקום. הכאבים לפי דעתי הם בשרירים. באמצע מטה שרירי הטרפז ( לפי מפת השרירים שיערתי).
עשיתי צילום אולטראסאונד בפינה של הכתף והממצאים היו - הדקקות גיד הביספס לכל אורכו.
הייתי פעמים רבות אצל אורתופדים בצבא, שלא נתנו מענה.
נאמר לי לאחרונה אצל אורתופד באריאל, שאין לי איזון בגב או משהו בסגנון, ולכן שרירים מסוימים מתאמצים על חשבון אחרים וזה יוצר את הכאבים. עוד הוא אמר שכל הישיבה שלי והעמידה שלי היא עקומה. בנוסף הוא דיבר איתי על ניתוח בגיד, ניתוח אורתוסקופיה, ושלח אותי לMRI כדי לבדוק אם אפשר לעשות את הניתוח.
שאלותיי הן - האם כדאי לעשות ניתוח כזה? מה החסרונות בו? והאם הוא יכול לעזור לי לכאבי גב? האם יש חגורת גב שיכולה לעזור לי? טיפול? ניתוח?
תודה רבה,
דני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה
דני02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בגב עליון צד ימין כתוצאה משבר - תגובה
ד''ר גד ולן04/12/2010אם הבעיה היא בכתף אז יש מקום לארטרוסקפיה אך אם הבעייה היא בשרירי הכתף אז אין לזה פיתרון כירורגי וצריך לנסות כירופרקטיקה, פיזיוטרפיה ופלדנקרייז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?