שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אדם
    07/12/2010

האם מישהו מכיר מנתחים שמבצעים הוצאת דיסק ללא קיבוע של פלטה אלא עם כלוב טיטניום בין החוליות בלבד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר גד ולן
    09/12/2010

אני לא מכיר כאלה וטוב שכך, כבר משנת 1999 ברור לכל מנתח שפוי שהכנסת כלובי איחוי ללא תמיכת ברגים היא טעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר גד

אדם
    13/12/2010

תודה על תגובתך אך עם זאת אני קצת מופתע מכיוון שדבר זה אינו מופרח עד כדי כך
    יש בי"ח שמנתח בשיטה זו כמו כן יש את פרופ' אשכנזי שגם מנתח בשיטה הזו.
    אני גם קראתי מאמרים ומחקרים המראים שאין הבדל בין השיטות והסיבה ששיטה זו אינה נפוצה היא מכיוון שקיימת רק כעשור ואין עדיין הוכחות של מספיק שנים לגבי הצלחתה אך לגבי הצוואר נראה ששיטה זו עובדת טוב כמובן שמיותר לציין את יתרונות השיטה ביחס לשיטת הפלטה (קידוח החוליות,קיבוע חד צדדי,וכו..)אך הייתי שמח לשמוע את דעתך לגבי החסרונות שלה בצורה יותר ספציפית כמו כן אשמח לשמוע את דעתך לגבי הלחץ המופעל על הדיסקים שמעל והאם יש הבדל בלחץ בין השיטות הרי שתי השיטות בסופו של דבר יוצרות קיבוע
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו