מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב וצוואר וציפצופים באוזןליאור27/01/2011
שלום,
אני סובלת מאוד מכאבי גב תחתון וצוואר, אני יודעת שהסיבה לכך היא הרמת משקלים כבדים. טופלתי אצל אורטופד ושיטות אלטרנטיביות שעזרו לי כל עוד שמרתי על עצמי.
מה שמפריע לי זה התסתמונות שמגיעות עם הכאב, ציפצופים בלתי פוסקים באוזן שמאל, עייפות וחוסר אנרגייה, בחילות וסחרחורות ויד ימין קרה.
שמתי לב שתופעות אלו מגיעות מיד עם הכאבים בגב.
לא עשיתי צילום כך שאי לי מושג מה מצבי, האם יש מה לעשות מעבר? הרי לא ייתכן שכל פעם שיכאב לי הגב חיי ישתבשו.
הייתי אצל א.א.ג ואין לי כלום באוזניים וגם בדיקות דם מקיפות יצאו בסדר.
יש ממה להלחץ? התופעות הללו נורמאליות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי מיטת היפוך - תגובה
ד``ר ליאור מרום27/01/2011מספיק עם השטות הזו של מיטת היפוך לכל שאלה בפורום
במידה ותחזור שוב- תחסמי לאלתר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה, למה לא קבלתי תשובה?
ליאור27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא שטות זה פתרון מצויין
שרון דביר30/01/2011אולי נוגד את שיטותיך. בבקשה לא לאיים כאן לא דיקטטורה של רופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא שטות זה פתרון מצויין - תגובה
ד''ר גד ולן30/01/2011זו לא דיקטטורה אבל גם לא בדיוק אנרכיה.
מי שרוצה להצטרף לבן גוריון ז"ל ולעמוד על הראש כמרפא לכל תחלואיו מוזמן לעשות זאת, אבל למכור את הטיפול הזה כטיפול לכל בעייה בע"ש זה קצת מוגזם.
תמצאי לך איזה פורום רוחני למכור בו את זה, הפורום הזה הוא לא הכתובת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב BACK אינו פתרון רוחני אלא מעשי
יעלי02/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?