מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלי סטיביה מיובשיםליאור01/09/2011
שלום לכולם,
רכשתי עלי סטיביה מיובשים ואני מעוניין לדעת באיזו דרך הכי טובה ניתן למצות אותם ולהוציא מהם את המתיקות.....אני מעוניין להכין כמות ולהכניס למקרר.
אשמח גם להסבר מבחינת מינונים
תודה מראש,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלי סטיביה מיובשים - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון03/09/2011שבוע טוב ליאור
תוכל לשים כ- 30 עלים לכוס מים רותחים, לאחר שמתקרר לשמור בבבקבוק סגור במקרר. עשוי לשמש למספר ימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת......
ליאור03/09/2011השאלה הנוספת האם לשים את העלים והמים רותחים עם מכסה או ללא.......?
לדוגמא אם אני ישים את החליטה בכוס הרבה שעות זה לא יתן לי טעם מריר?
אני פשוט רצה לדעת איך הכי טוב לעשות מזה מיצוי....
רציתי גם לשאול אם אני יפורר את העלים המיובשים לאבקה אני ירגיש יותר מתיקות בחליטה?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת...... - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון03/09/2011שלום ליאור
אתה יכול לפורר מעט לפני החליטה. כן, תכסה את הכוס, תשאיר בחוץ עד שעתיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור03/09/2011שבוע טוב ומבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת....
ליאור04/09/2011שלום
אתמול יישמתי וחלטתי רבע כוס עלי סטיביה לכוס מלאה מים רותחים ונתתי שעתיים בחוץ......ולמקרר.
היום ואתמול שמתי לב שצריך ממש למזוג מלא חומר (כ3 כפות) כדי לקבל מתיקות......
היש דרך להכין תמצית הכי קרוב שאפשר להגיע לטיפות שמוכרים בחנויות הכוונה לשים 3 4 טיפות וזה ימתיק........?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)