טיפול טבעי בצינון לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול טבעי בצינון לתינוקת
    אודליה
    27/10/2011

שלום, בתי בת 8 חודשים ובחודשיים האחרונים סובלת מצינון לא פוסק עד היום, כולל נזלת, ושיעול והיו פעמים של חום לא גבוה.
    בחיפוש אחר פתרון טבעי, הבנתי שיש פורמולה של "זן צמחים" הנקראת CITRUS & PINELLIA ואכן התחלתי לתת לה את הפורמולה לפי ההוראות במינון המתאים לה. היה שיפור למשך יומיים בלבד ושוב המצב המשיך כאילו שהגוף לא מקבל או בכלל לא מגיב לפורמולה. התחלנו טיפול בדיקור ואז הבנתי שיש פורמולה נוספת הנקראת PINELLIA X המטפלת בצינון הכולל נזלת וליחה צהובה. אך זה לא בדיוק המצב שלה, ואני מאוד מתלבטת אם להתחיל את הטיפול בפורמולה הזאת.
    אתאר את מצבה הנוכחי בדיוק: בבקרים לאחר התעטשות, אכן יש לנזלת גוון צהבהב והשיעול נשמע רווי ליחה, אבל במהלך היום תדירות השיעול פוחתת והנזלת המרובה היא שקופה. בלילה נשמע כאילו האף קצת סתום, אבל לא רציני. השיעול הוא הגורם היותר מפריע, בעיקר ההתקף שיעול מחניק שהיא קמה איתו בלילה עד שזה נרגע וחוזרת לישון.
    שאני מאוד רוצה לחזק לה את המערכת החיסונית, אך לא ניתן לעשות זאת עד לריפוי מלא של הגוף.
    מעבר לכך, אשמח לקבל המלצות על מטפל בצמחים הנמצא באילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול טבעי בצינון לתינוקת - תגובה

שחר דוידמן
    30/10/2011

תראי.אין מה לפחד מצמחים.זו הדרך הטובה ביותר לטיפול במיוחד אצל תינוקות.את ממש יכולה לחזק אותה עם צמחים.ולגמול אותה מהלחות הזו והצינונים.
    אני לא יכולה לתת לך פורמולה מדוייקת כי לא ראיתי את הקטנה...ולא עשיתי לה איבחון.

גם הפורמולה yu ping feng san טובה למצבים שאת מתארת .
    דבר אחד את צריכה לזכור. זה לוקח זמן!!! אין מה לעשות.זה לוקח זמן.
    אין כאן קסם או פלא.

אני לוקחת כבר חודש צמחים כדי לסדר את הלבלב....אין מה לעשות.בכל מקרה זה גם מחזק את מערכת החיסון אז זה כבר שווה.

ועכשיו לפני החורף אל תפסיקי לתת לה.

אפילו במינון נמוך ולטווח ארוך יותר.

מטפלת באילת : דנה יצחקי 052-8505211

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורמולה YU PING FENG SAN

אודליה
    30/10/2011

שחר שלום!
    קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה, מאוד חשוב לי לטפל בבעיה לפני שיגיע החורף. עשיתי בדיקה קטנה באינטרנט לגבי הפורמולה שהמלצת לי (לפני שאני מחליטה לתת לילדים שלי תרופה, גם אם טבעית, אני עושה מחקר קטן כדי להכיר ולהיות שלמה עם ההחלטה). גיליתי שזו פורמולה נהדרת למניעת התופעות שתיארתי. הבנתי שלא מומלץ לחזק את מערכת החיסון בזמן צינון, שיעול, נזלת וכו' אלא כאשר הגוף בריא ב - 100% כי הפורמולה לחיזוק בעצם מחזקת את המצב הקיים (או שאני טועה?)
    אני מאוד רוצה לדעת אם יש פורמולה שהיא טיפולית ובמקביל מחזקת, כי אני מרגישה שחולף הזמן בלי שאוכל להגיע למצב של חיזוק.
    שמעתי שיש פורמולה שנקראת SIX ג'נטלמן.
    עידכון נוסף, אתמול והיום שמתי לב שהנזלת והליחה של בתי כבר צהובה, גם במהלך היום ולפעמים שקופה. האם הטיפול שונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורמולה YU PING FENG SAN - תגובה

שחר דוידמן
    30/10/2011

כן,כשהילד חולה אני ממליצה על הפורמולה yin qiao san
    זו פורמולה שטובה לשיעול.לחות.חום.שפעת.דלקת גרון.היא למצבים אקוטים בלבד.
    יש עוד מטפלת מומלצת 052-4606621 רונית ירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו