פקעות ורדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקעות ורדים
    אחת
    30/01/2008

שלום, ד"ר קיטרון. אני מאוד אוהבת לשתות תה מפקעות ורדים (זה מרגיע והטעם מעודן) וגם שמעתי שצמח זה מכיל ויטמין C בכמויות נכבדות. מצד שני, ידוע לי שויטמין C נהרס בחום. איך אני אני יכולה להכין חליטה של פקעות ורדים מבלי שהויטמין C ייהרס? האם קיימת צורה זולת חליטה במים רותחים להכנת משקה מן הצמח הזה?
    אגב, המוצר "שמן דם המכבים" הוא מוצר מעולה שאני ממליצה עליו בכל פה לטיפול בפצעים וצלקות טריות, כמו גם לחיזוק החניכיים. שאפו על מלאכת הקודש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקעות ורדים

הוספת תגובה

• עוד משהו שרציתי לשאול

אחת
    30/01/2008

אני שותה חליטות מצמחים שונים (סרפד, מרווה, לואיזה, זוטה לבנה, לבנדר, טימין) כדבר שבשגרה (כ 2 כוסות ביום). האם השמנים האתריים שמכילים הצמחים הללו אינם מכבידים על מערכת העיכול או עלולים ליצור בעיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה

שחר דוידמן
    30/01/2008

זה יופי של חליטה מאוד טובה לעזור בשיתון,הרגעת מערכת העיכול והרגעה בכלל
    אין בעיה אלא אם יש לך משהו ספציפי ואז ישנם צמחים אחרים שיכולים לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו