LIV52

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• LIV52
    שאול
    26/01/2012

שלום!
    רציתי לשאול לגבי ליב52 לניקוי הכבד :
    אני סובל מתפקודי כבד מעט גבוהים אך אין לי מחלת כבד או משהו ברוך השם ביררו ושללו הכל פשוט תפקודי כבד גבוהים.
    האם יש סיכון כלשהו לקחת את הליב52 לכבד.. פחות מפריע לי אם לא יועיל יותר חשוב לי אם זה עלול להזיק? כי שמעתי המלצות מדהימות על הליב52.
    בבקשה רק תעני לי אם יש סיכון כלשהו למרות שהבנתי שזה צמחי מרפא מהודו ואין שום סיכון. הייתי רוצה את חוות דעתך .
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    LIV52

הוספת תגובה

• LIV52 - תגובה

שחר דוידמן
    29/01/2012

בוקר טוב לך.
    אין סיכון לקחת צמחי מרפא.הם מטהרים את הגוף מרעלים מלאים באנטיאוקסידנטים ועוזרים לניקוי הכבד.אתה יכול להיות רגוע.
    המוצר שאתה מדבר עליו הוא של חברת הימליה שזו חברה אירוודית מצויינת.אני ממליצה בחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שאול
    29/01/2012

תודה רבה!!
    מסתבר שכרגע אין במקום שחשבתי לקנות משם את הליב52 .
    יש לך אולי מקום שמוכר את המוצר בארץ מאוד מאוד אודה לך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

שחר דוידמן
    31/01/2012

לא ידוע לי בארץ שמוכרים חברת הימלאיה.אתה יכול להזמין דרך האינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו