מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת גלולות למניעת הריוןמיכל07/02/2008
שלום רב
הנני בת 24, נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג דיאנה כ 6 שנים.
התחלתי ליטול אותן כטיפול באקנה
כיום ידועה לי רמת הנזקים שהגלולות עלולות לגרום, ואני ממש רוצה להפסיק ליטול אותן
אני מאוד מפחדת שהגוף שהורגל כל כך הרבה שנים ייצא מאיזון כתוצאה מהפסקתן ושהאקנה יחזור. רכשתי את הפורמולה צ'י ליידי, השאלות שלי הן: האם זה יכול להועיל ולאזן את המערכת ההורמונלית?
מה המינון המומלץ במצב כזה? כמה זמן מומלץ לי לקחת את זה לפני מועד הפסקת הגלולות כדי שהגוף יכין עצמו? והאם יש עוד משהו שיכול להועיל לי?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
שחר דוידמן07/02/2008הפורמולה צ'י ליידי מצויינת לטיפול הורמונלי ולהסדרת הווסת
קודם כל יש להוועץ עם הרופא לפני הפסקת הגלולות
במידה ואת פשוט מפסיקה את הגלולות מסוג דיאנה יש לקחת את הפורמולה צ'י ליידי
פעמיים ביום למשך שלושה חודשים
הפורמולה פשוט מניעה את צ'י הכבד ומחזקת את הכבד בדם
בדיוק מה שאת צריכה עם הפסקת הגלולות
לפי הרפואה הסינית גלולות מכניסות לחות לכבד ותוקעות את הצי'
הפורמולה צ'י ליידי תניע ותחזק את צ'י הכבד אני ממליצה לך לקחת לפני הפסקת הגלולות וכשאת מחליטה להפסיק עם הגלולות פשוט להמשיך לקחת את הפורמולה באופן קבוע ולראות מה קורה עם הגוף שלך ,דבר נוסף שאת יכולה לרכוש זה משקה כלורופיל שמנקה את הכבד מרעלים ומקרר אותו
אשמח אם תהיי איתי בקשר אפילו טלפוני שאוכל לעזור לך בהמשך
בהצלחה את בדרך הנכונה
בברכה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות
ד''ר אמיר קיטרון08/02/2008שלום מיכל,
אני ממליץ תחליב לאיזון הורמונלי, "לבונה", שניתן לבהשתמש בו לאחר מקלחת או באמבט.
כמו כן, אני ממליץ על חודש טיפול עם חליטה מנקת רעלים, ניקוזית.
ניתן להשיג הנ"ל למשל באורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)