מרתח של שורש ועלים קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרתח של שורש ועלים קשים
    A
    16/05/2012

שלום

א- מה משך זמן ההרתחה הממולץ לשורש כורכום טרי ע"מ למצות את מירב התכונות הסימפטיות של של השורש הנ"ל?

ב- מה מבין הויטמינים והמינראלים של כורכום טרי בהרתחה הולכים לאיבוד/או נחלשים פרט לויטמין C שכמובן התאדה בטמפ' התחלתית של 40מעלות ?
    -( האם באבקת כורכןם יבש באיכות טובה אקבל את התכונות של כורכןם טרי?)

ג- מה מבין הצמחים הבאים מוגדר כצמח עלים קשים ואיך אני אמור להתיחס לצמח בעל עלים קשים ביחס לצמח בעל עלים רכים בהכנת מרתח או חליטה?

**צמחי מרפא שאני מרתיח הם:
    פסיפלורה 20 ד'
    קממומיל 20 ד'
    סקוטולריה 20 ד'
    עשב לימון 20 ד'
    רוזמרין 20 ד'
    מרווה(טרי או יבש)20 ד'

עלי זית 40 ד'
    פלפל אדום חריף טרי 40 ד'

ולריאנה שורש 40 ד'
    כורכום טרי שורש 40 ד
    ד- האם בפעולת הרתחה הנ"ל אני מפספס משהו?

( בדר"כ אני מרתית שורש/ים כ- 20 ד' ולאחר מכן שם את העלים ה- טריים/יבשים לעוד כ- 20 ד' הרתחה עם השורשים שרתחו )

** אני יודע שמרתח של עלים למשך זמן ארוך לא שכיח אבל ת'כיוון של המרתח קיבלתי לפני שנים רבות מהרבליסטית שנוהגת להרתיח שורש/ים/+ עלים קשים/רכים למשך כ 40 ד'

בתודה מראש
    A

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרתח של שורש ועלים קשים

הוספת תגובה

• מרתח של שורש ועלים קשים - תגובה

שחר דוידמן
    16/05/2012

אתה עושה מצויין
    כל מה שרשמת זה נכון וככה עושים
    בסין למדתי צמחים ושם הם מרתיחים את הצמחים ל 20 דקות במיוחד שורשים וזה המיצוי הכי טוב שיש.ממנו תקבל את כל הויטמינים והמינרלים ושום דבר לא הולך לאיבוד בצורה הזו.
    בהצלחה ותודה לך על השיתוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו