מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרתח של שורש ועלים קשיםA16/05/2012
שלום
א- מה משך זמן ההרתחה הממולץ לשורש כורכום טרי ע"מ למצות את מירב התכונות הסימפטיות של של השורש הנ"ל?
ב- מה מבין הויטמינים והמינראלים של כורכום טרי בהרתחה הולכים לאיבוד/או נחלשים פרט לויטמין C שכמובן התאדה בטמפ' התחלתית של 40מעלות ?
-( האם באבקת כורכןם יבש באיכות טובה אקבל את התכונות של כורכןם טרי?)
ג- מה מבין הצמחים הבאים מוגדר כצמח עלים קשים ואיך אני אמור להתיחס לצמח בעל עלים קשים ביחס לצמח בעל עלים רכים בהכנת מרתח או חליטה?
**צמחי מרפא שאני מרתיח הם:
פסיפלורה 20 ד'
קממומיל 20 ד'
סקוטולריה 20 ד'
עשב לימון 20 ד'
רוזמרין 20 ד'
מרווה(טרי או יבש)20 ד'
עלי זית 40 ד'
פלפל אדום חריף טרי 40 ד'
ולריאנה שורש 40 ד'
כורכום טרי שורש 40 ד
ד- האם בפעולת הרתחה הנ"ל אני מפספס משהו?
( בדר"כ אני מרתית שורש/ים כ- 20 ד' ולאחר מכן שם את העלים ה- טריים/יבשים לעוד כ- 20 ד' הרתחה עם השורשים שרתחו )
** אני יודע שמרתח של עלים למשך זמן ארוך לא שכיח אבל ת'כיוון של המרתח קיבלתי לפני שנים רבות מהרבליסטית שנוהגת להרתיח שורש/ים/+ עלים קשים/רכים למשך כ 40 ד'
בתודה מראש
A* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרתח של שורש ועלים קשים - תגובה
שחר דוידמן16/05/2012אתה עושה מצויין
כל מה שרשמת זה נכון וככה עושים
בסין למדתי צמחים ושם הם מרתיחים את הצמחים ל 20 דקות במיוחד שורשים וזה המיצוי הכי טוב שיש.ממנו תקבל את כל הויטמינים והמינרלים ושום דבר לא הולך לאיבוד בצורה הזו.
בהצלחה ותודה לך על השיתוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)