מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקל ננסיקובי25/08/2012
שלום
אני בן 33 ומטופל בתכשיר פרופסיה(נגד נשירת שיער) מזה 4 שנים..לאחרונה החלטתי לחפש אלטרנטיבה לתרופה מפני שהבנתי שעלולה לפגוע בפוריות..אני יודע שהדקל ננסי פועל על אותו מנגנון של עיכוב 5 אלפא רדוקטז אם כי חלש יותר מהתרופה עצמה..שאלתי היא:האם יש הוכחה מדעית ליעילות הדקל ננסי למניעת התקרחות גברית?ואם הוא חלש יותר מהתרופה אז בכמה חלש?כלומר באיזה אחוז לערך הוא עושה העבודה בהשוואה לפרופסיה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקל ננסי - תגובה
שחר דוידמן25/08/2012שלום קובי.אין הוכחות מדעיות לכך שדקל ננסי משפיע על התקרחות אלא יודעים שהוא משפיע על טסטוסטרון ולכן בין היתר הוא מונע התקרחות.
כמטפלת ברפואת הצמחים אני תמיד ממליצה על צמחים שכן השימוש בהם בצורה נכונה ידידותי ואין להן תופעות לוואי.אני מדגישה שימוש נכון שכן לקיחה של צמח אחד אינו שימוש נכון.כך שאם תרצה לקחת דקל ננסי אני ממליצה ללכת לרופא צמחים עם נסיון כדי שיתאים פורמולה-שילוב של כמה צמחים ביחד על מנת למנוע תופעות לוואי וכמובן שהטיפול יהייה נכון לך.
לגבי כמה לקחת......מינון של צמחים תמיד יהייה גבוה משימוש בתרופה וזה מה שמבדיל את הצמחים מהתרופות.כמות החומרים הפעילים.
בתרופה יש חומר פעיל אחד ,מקסימום 2 ובדרך כלל במינון גבוה שכן הן עוברות כיול.מה שצמחים לא יכולים לעבור -כיול כי הם טבעיים.לכן צריך לקחת הרבה צמחים ולטווח ארוך.אך ברור שאין תופעות לוואי כמו פגיעה בפוריות כשיודעים איזה צמח לתת ולמי....מתי ובאיזה מינון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל ננסי - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון25/08/2012שלום קובי,
מאד ממליץ לך את התכשיר "גדל" חיצונית, לעיסוי הקרקפת, וחליטת "ניקוזית". יש במחלקות ויטמינים של עדן טבע מרקט. כך ניתן להחליף את הפרופסיה במקרים רבים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה תכשיר גדל וחליטת נקוזית?
יוסי31/08/2012המלצתה באתר לאחד השועלים ששאל על היתקרחות על התכשירים האלה .
האם תוכל להרחיב עליהם? מהם? ממה הם עשויים? היכן ניתן להשיגם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה תכשיר גדל וחליטת נקוזית? - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון01/09/2012שלום יוסי
מדובר בתכשירים מצמחים.
תוכל למצוא בין היתר במחלקות הויטמינים של עדן טבע מרקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)