דקל ננסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקל ננסי
    קובי
    25/08/2012

שלום
    אני בן 33 ומטופל בתכשיר פרופסיה(נגד נשירת שיער) מזה 4 שנים..לאחרונה החלטתי לחפש אלטרנטיבה לתרופה מפני שהבנתי שעלולה לפגוע בפוריות..אני יודע שהדקל ננסי פועל על אותו מנגנון של עיכוב 5 אלפא רדוקטז אם כי חלש יותר מהתרופה עצמה..שאלתי היא:האם יש הוכחה מדעית ליעילות הדקל ננסי למניעת התקרחות גברית?ואם הוא חלש יותר מהתרופה אז בכמה חלש?כלומר באיזה אחוז לערך הוא עושה העבודה בהשוואה לפרופסיה
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקל ננסי

הוספת תגובה

• דקל ננסי - תגובה

שחר דוידמן
    25/08/2012

שלום קובי.אין הוכחות מדעיות לכך שדקל ננסי משפיע על התקרחות אלא יודעים שהוא משפיע על טסטוסטרון ולכן בין היתר הוא מונע התקרחות.
    כמטפלת ברפואת הצמחים אני תמיד ממליצה על צמחים שכן השימוש בהם בצורה נכונה ידידותי ואין להן תופעות לוואי.אני מדגישה שימוש נכון שכן לקיחה של צמח אחד אינו שימוש נכון.כך שאם תרצה לקחת דקל ננסי אני ממליצה ללכת לרופא צמחים עם נסיון כדי שיתאים פורמולה-שילוב של כמה צמחים ביחד על מנת למנוע תופעות לוואי וכמובן שהטיפול יהייה נכון לך.
    לגבי כמה לקחת......מינון של צמחים תמיד יהייה גבוה משימוש בתרופה וזה מה שמבדיל את הצמחים מהתרופות.כמות החומרים הפעילים.
    בתרופה יש חומר פעיל אחד ,מקסימום 2 ובדרך כלל במינון גבוה שכן הן עוברות כיול.מה שצמחים לא יכולים לעבור -כיול כי הם טבעיים.לכן צריך לקחת הרבה צמחים ולטווח ארוך.אך ברור שאין תופעות לוואי כמו פגיעה בפוריות כשיודעים איזה צמח לתת ולמי....מתי ובאיזה מינון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקל ננסי - תגובה

ד''ר אמיר קיטרון
    25/08/2012

שלום קובי,

מאד ממליץ לך את התכשיר "גדל" חיצונית, לעיסוי הקרקפת, וחליטת "ניקוזית". יש במחלקות ויטמינים של עדן טבע מרקט. כך ניתן להחליף את הפרופסיה במקרים רבים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה תכשיר גדל וחליטת נקוזית?

יוסי
    31/08/2012

המלצתה באתר לאחד השועלים ששאל על היתקרחות על התכשירים האלה .
    האם תוכל להרחיב עליהם? מהם? ממה הם עשויים? היכן ניתן להשיגם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה תכשיר גדל וחליטת נקוזית? - תגובה

ד''ר אמיר קיטרון
    01/09/2012

שלום יוסי

מדובר בתכשירים מצמחים.

תוכל למצוא בין היתר במחלקות הויטמינים של עדן טבע מרקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו