שילוב טיפות - ונזיפה קלה לשחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב טיפות - ונזיפה קלה לשחר
    י
    01/11/2012

בן 45 התחלתי טיפות "חיסון אקבטרה" אמרו לי שיש "אוניה דה גאטו" האם אפשר לשלב מה ההבדל והאם אפשר להוסיף משהו ללחץ.

לפני כשנתיים היתי אצלך בדיזנגוף סנטר (כשרות קהילתי שלכם)-והיתי מאוד חשדן לגבי טיפול בדיקור , אולם לאחר 2 מפגשים איתך התחלתי להאמין...
    אח"כ היו עוד 2 מפגשי דיקור -שילמתי מראש ל-3 או -4 אני כבר לא זוכר..
    כמובן גם פתחתי את ליבי בין לקוח למטפל (במסגרת הטיפול)
    ואז טלפון ממך שאתם כבר לא מטפלים... ואני אקבל את הכסף מהשותפה שלך לא זוכר את שמה. כמובן שאת הכסף לא קיבלתי אבל הכסף "כפרה" לא מענין.... אבל שם רע למקצוע של רפואה אלטרנטיבית- וחבל שכך
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב טיפות - ונזיפה קלה לשחר - תגובה

שחר דוידמן
    04/11/2012

שלום יובל.מצטערת לשמוע...העברתי את הנהלת הקליניקה לשותפה שלי ואני לא ידעתי בדבר אי החזרת הכסף.אליך...

הקליניקה הקהילתית הועברה לשותפה ולטיפולה המלא...

מצטערת לשמוע שכך זה קרה.חבל ששמרת את זה בבטן במשך שנתיים ולא דיברתי איתי מיד.

בכל אופן אני מודה לך על הנזיפה...אני באמת הייתי צריכה להיות אחראית ולבדוק שהכל מתנהל טוב.ולא עשיתי זאת.

אשמח ליצור איתך קשר על מנת להחזיר לך את התשלום על הדיקור שלא קיבלת.....או לעשות לך טיפול...מה שתחליט

בברכה
    שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו