מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפטריות עורליה01/11/2012
הי,
צמחו על אורי פטריות, באזור החזה הכתפיים והזרועות, רואים אותן בעיקר אחרי המקלחת כאשר רובן נראות כמו טבעות כאלה.. האם יש המלצה לטיפול בעזרת צמחי מרפא, שמנים? אשמח שלא להשתמש בתרופות רגילות. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטריות עור - תגובה
שחר דוידמן04/11/2012מה שמומלץ לעשות זה לחזק את מערכת החיסון.הפורמולה שאני ממליצה לך היא צ'י מגן שמכילה צמחים סיניים לחיזוק הריאות-שלפי הרפואה הסינית שולטות על העור....
לא ממליצה למרוח שמנים על העור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריות
ליה05/11/2012תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה טבעית לפטריות
יגאל06/11/2012אני מכין משחה שעושה עבודה טובה מאוד על פטריות כאלה.
אשמח לעזור באם תרצי.
כל טוב
יגאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפטריות עור
ליה07/11/2012הי יגאל
כרגע אני לפני בדיקה של רופאת עור,
על מנת לקבל אבחנה מדוייקת
בהתאם לזאת, אשמח לקבל פרטים נוספים לגבי משחתך למקרה שאזדקק לה.
יש דרך ליצור עמך קשר במידה ואזדקק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יגאל07/11/2012טוב ללכת לרופא ,אך הוא אמר לידידה שלי שהיה לה עיגול פטרייתי על היד, שיש לו כדור בישבילה שלוקחים רק אחד בשבוע..
היא למזלה שאלה אותו מה זה הדבר הזה , פצצת אטום ?
ואז הוא אמר לה טוב אפשר גם רק משחה..בכל מקרה היא לקחה את המשחה שהכנתי לה וזה נעלם לאחר 3-4 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה בעור
מיכאל16/03/2013היי יגאל. איך אפשר להגיע אלייך כדי לרכוש את המשחה? האם היא משחה כימית או מחומרים טבעיים? מתאימה לאישה בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכאל
יגאל05/04/2013ניתן לבוא אלי ,או לקבל את המשחה בדואר.
המשחה מחומרים טבעיים בלבד.וניתן להשתמש בהריון.
ניתן ליצור איתי קשר בטלפון
0502502031
או דרך האתר שלי - פרדס רימונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)