מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלת ויראליתנעה10/04/2008
שלום!
יש לי יבלת ויראלית ליד האגודל מזה שנתיים. לאחר טיפולים רבים(שריפה בחנקן ושימוש במוצרים נוספים שיש על המדף)לא הצלחתי להיפטר מהתופעה. שמעתי שיש צמח בשם טוג'ה אשר עוזר לסילוקה. האם זה בסדר לאכול קצת מהטוג'ה?האם טיפול פנימי עוזר או שבמקרה הזה רק חיצוני?האם זה מסוכן?כי הבנתי שצמח זה הוא ממש תורם למערכת החיסונית וכד'.כלומר האם אכילתו תביא לסילוק היבלת?או שיש צורך למרוח את זה על היבלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן10/04/2008צמחים לא אוכלים אלא מבשלים ושותים או מכינים מיצוי,לא מומלץ לאכול צמחים שלמים
דבר שני ישנם הרבה צמחים שמחזקים מערכת חיסון וישנם הרבה צמחים אנטי וירליים
ואנטי פטריתיים.
הטוג'ה הוא אחד מהם הייתי ממליצה לך לקנות אותו טרי/יבש ולבשל ולשתות
אפשר למרוח חיצונית אחרי שאת מבשלת תספגי בצמר גפן את הנוזל ותשימי על הפטריה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת ויראלית
ד''ר אמיר קיטרון10/04/2008שלום נועה,
אני ממליץ על הרכב ששמו "ציפדין", למריחה פעמיים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעה11/04/2008תודה על התשובה המהירה :)
מהו ההרכב הזה?וכיצד אני משיגה אותו?תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפדין
ד''ר אמיר קיטרון13/04/2008נסי להשיג למשל ב"אורגניק מרקט", או בטל' 02-9605040
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)