מודאגת מאוד,בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד,בבקשה עזרה
    רוית
    10/06/2015

שלום
    התחלתי באוקטובר לקחת צמחי מרפא בעקבות נשירה ושיבוש הורמונלי שאני סובלת מהם במשך שנים
    כארבעה חודשים היתה הפסקת נשירה אבל המחזור המשיך להיות לא סדיר,במקום איחור של עשרה ימים היה לי רק שישה אבל עדיין זה לא יסתדר,המטפלת החליפה לי את הפורמולה לפני כחודשיים והמצב במקום להשתפר החמיר לפני כשלושה שבועות היא החליפה לי שוב כדי לאזן והנשירה עדיין קיימת והמחזור לא יסתדר,אני מתחילת הטיפול מאוד עצבנית,מרגישה חוסר סבלנות ומתעצבנת בקלות,האם יש לצמחים השפעה,אני יודעת שאסור להפסיק בבת אחת,מה לעשות?
    אני גם לוקחת אבקות והם כבר לא עוזרים לי,אני מיואשת?
    מה לעשות?

מחכה לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד,בבקשה עזרה

הוספת תגובה

תמונה

• מודאגת מאוד,בבקשה עזרה - תגובה

שחר דוידמן
    10/06/2015

לא להתייאש
    הכי טוב שתדברי עם המטפלת שלך היא יודעת איזה צמחים היא נותנת לך
    צמחים אפשר להפסיק באמצע ולא קורה כלום אין תופעות לוואי כי צמחים הם לא תרופות לכן הם בטוחים.אין לך מה לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך לשאלה

רוית
    10/06/2015

אחרי שהמצב יסתדר לי ותיפסק הנשירה,ואני אפסיק את הטיפול,איך אפשר לדעת שזה לא יחזור,על מה הצמחים בעצם משפיעים,אני הרי לא רוצה שזה יהיה זמני
    מחכה לתשובה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך לשאלה - תגובה

שחר דוידמן
    10/06/2015

אי אפשר לדעת אם זה לא יחזור.נשירת שיער יכולה להיגרם מהרבה סיבות כמו מחסור בויטמינים,כמו מתח וסטרס.....וזה בסדר לחזק את הגוף כל הזמן...כמו שאנחנו אוכלים כל יום כי זה חשוב לקיום הגוף והחיים כך חשוב לקחת צמחים לפרקים על מנת לסדר חוסר איזון שנוצר בגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו