מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים שומני ובעייתימעיין08/05/2008
שלום שמי מעיין בת 28 ואני סובלת מעור פנים שומני ובעייתי לקחתי 3 פעמיים ריקוטן במינון נמוך -מכיוון שזה לא אקנה אבל יש לי המון שחורים ופצעונים מדי פעם ,בכול לחיצה על נקבובית בעור יוצא שומן לבן עשיתי את בדיקות הורמונליות שאמרו שהכול בסדר למרות שבנוסף אני סובלת משיעור יתר וצמיאון יתר -שותה כ6 ליטר ביום ועדיין מרגישה צמא אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על צמחי מרפא לעור הפנים ואם יש המלצה כלשהי לצמאון יתר אשמח מודה מראש מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים שומני ובעייתי
ד''ר אמיר קיטרון08/05/2008שלום מעיין,
אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך, כדי להתאים גם תזונה וויטמינים.
נראה לך שגופך עמוס ברעלים שונים והמערכת ההורמונלית אינה מאוזנת.
אני ממליץ בכל מקרה על חליטה מנקה (שמחזקת כבד וכליות), "ניקוזית", לשתות לפחות חודש לפי ההוראות. בנוסף, הימנעות משום קרם סינתטי או סבון על הפנים וניקוי העור מידי ערב עם תמיסת "מי צורי" ואח"כ הזנה עם סרום צמחי "נימית".
אני מעריך שהמצב ישתפר תוך חודש.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)