צריבה בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בקרקפת
    אסנת
    22/05/2008

שלום אני סובלת מצריבה ושריפה בקרקפת, זה מאוד מציק, אין גבשושיות או גירודים, מה אני יכולה לעשות כדי להרגיע את זה ואולי זה קשור לצבע לשיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בקרקפת

הוספת תגובה

• יכול להיות

שחר דוידמן
    25/05/2008

שחומרים כימיים שנמצאים בשטיפות לשיער ובצבע מפריעים לך וצורבים,תפסיקי לצבוע תקופה ותראי אם יש קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בקרקפת

ד''ר אמיר קיטרון
    25/05/2008

אני מעוניין לדעת האם את נוטלת תרופות. הפרשת רעלים עם הזיעה עלולה להתבטא בצריבה כזו.

אני ממליץ על חליטה מנקה, כמו "ניקוזית". אם לא די בזה, ניתן להרגיע בעיסוי עם "רעמה".

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נוטלת הרבה תרופות

אסנת
    01/06/2008

שלום לך, אני באמת לוקחת הרבה סוגי תרופות, גם לכאבים וגם תרופות חזקות יותר, אני אנסה את השטיפה ואעדכן אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו