קנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה
    ניצן
    13/07/2008

יש לי מטופלת העוברת טיפולי פריון, אך לא בשנה האחרונה. היא אובחנה על ידי כסובלת מקנדידה. הומלץ לי כחלק מפורמלת צמחים לתת: מור (myrrh), ידוע לי כי לא כל כך נהוג לתת אותו בלקיחה פנימית. האם זה נכון? או האם בכל זאת אפשר להכניס אותו כחלק מטינקטורה? אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    13/07/2008

מותר לקחת כטינקטורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

ד''ר אמיר קיטרון
    14/07/2008

אני מאד ממליץ על התאמת התזונה, ועל חליטה מנקה כמו "ניקוזית". היכן מתבטאת הקנדידה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

גבי בן סימון
    31/07/2008

בס"ד שלום ניצן ראשית אין לאף אחד קנדידה. קנדידה יש רק במחלות סופניות !!! יש מצב שניקרא קנדידיאזיס שזה סוג של טפיל... העובדה שרוב המטפלים האלטרנטיבים תפסו טרמפ על זה מעידה כמה יש להם ידע בפרזיטולוגיה... גם לאבחן טפילים אנו זקוקים לבדיקות דם מקיפות מאוד לא בדיקות דם כלליות שעושים היום.. ולעשות 4-6 בדיקות צואה ברצף למציאת פרזיטים ולא קנדידה בלבד. לגבי שרף מור יש לבדוק שהוא לא עולה על 10% בתוך הפורמולה. מקווה שהייתי לך לעזר גבריאל בן סימון נטורופט מוסמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו