הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    אור
    25/11/2008

קראתי כי ישנם צמחי מרפא העוזרים להזעת יתר בבית השחי ללא קשר למאמץ גופני אבל במצבי לחץ, עבודה, עונות המעבר, חורף.. ראיתי את ההודעה הקשורה לזה שנכתבה כאן לפני כמה חודשים. צמחי המרפא היו כתובים באנגלית, האם כך לבקשם בחנות? אשמח שוב למתן השמות. ומה עושים עם אותם צמחים? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• שלום רב

שחר דוידמן
    25/11/2008

מדוע את רוצה להזיע? הזעה מרובה או ספונטאנית זה לא דבר טוב בכלל
    הזעות יתר פוגעות בתמציות הגוף אני לא ממליצה לקחת צמחים להזעות יתר
    בדרך כלל רוצים להזיע כשיש בעיה של מחלת חום או קור ורוצים להוציא את הפטוגן החוצה דרך הזעה
    קינמון טוה לזה שתיית קינמון עוזרת לגוף להזיע את המחלה החוצה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן שלא הברתי עצמי נכונה..

אור
    25/11/2008

לדעתי לא הובנה ההודעה או שאני לא הסברת עצמי נכון. הכוונה היא שאני מזיעה בבית השחי הזעת יתר ורציתי לדעת האם ישנם צמחי מרפא העוזרים לתופעה. תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעה

שחר דוידמן
    25/11/2008

יסמין רפואי
    לימונית
    מרווה
    קצח הגינה -מערבבים ראש שום עם חצי כוס שמן זית ומוסיפים כף גדושה של זרעי קצח כתושים
    לאכול 3 כפות ביום מהתערובת ,עוזר מאוד להזעות יתר
    דומים-שיזף מצוי גם טוב להזעות יתר
    שאי-תה קמליה סינית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

שאלה
    26/11/2008

אני יודעת שנכנסת כדי למצוא צמחי מרפא, אבל אני יכולה להמליץ לך גם על טיפול של דיקור סיני, זה מה שאני עשיתי, ולמרות שלא האמנתי כל כך שזה יעזור לי, זה באמת עזר והפחית את הכמות של ההזעה, זה לא שאני לא מזיעה בכלל עכשיו, אלא שהרבה הרבה פחות..... מצד שני, זה דבר מאוד אינדיבידאולי וזה לא בטוח יעזור לך, סתם רציתי להציע לך אולי ללכת למפגש ראשון כדי שיבדקו אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר אמיר קיטרון
    26/11/2008

מומלצת מאד חליטת "ניקוזית"- כשהגוף פולט רעלים דרך הכליות, פחות מופרש בזיעה.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו