מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אודה לעזרתכם-צמח שמקורו בפרסשירן05/12/2008
שלום רב , ברצוני לברר בנוגע לזרעים שחורים - הנקראים בפרסית בלנגו (balengu) מדובר בזרעים בצבע שחור , כאשר מערבבים אותם במי שתיה הם מתנפחים ומתכסים במעטפת ג'לית שכזו עם מלא זקיקים "הופכים לשעירים" ( : השימוש שלהם בקרב העדה הפרסית הוא להפחתת גודש וכאבי גרון והם פשוט עושים פלאים !!! הייתי מאוד שמחה לדעת את שמם של הזרעים בעברית והיכן ניתן למצוא חומר לקריאה עליהם לתגובתכם אודה ( : שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחך
ד''ר אמיר קיטרון08/12/2008שלום רב,
מדובר בזרעי לחך.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קיטרון - תודה !!!!
שירן16/12/2008המון המון תודה לך על התגובה המהירה עזרת לי מאווווד תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפניה של שירן על זרעי בלנגו
בן סימון מורי15/12/2008מבקש לקבל אינפורמציה רחבה יותר על פלאי זרעי בלנגו,שמקורם באירן. האם צמח זה מועיל לדרכי נשימה,לאדם שסובל מחסימה כרונית ברכי נשימה? ועד כמה המינון והתדירות חשובים? אודה לכל מי שיוכל לספק לי ידע בנושא חשוב זה. 052-3407774 או דרך דאר אלקטרוני תודה. מ.בןסימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורי , בתגובה לשאלותיך
שירן16/12/2008אומנם הידע שלי בעניין הוא לא מקצועי על כן ביקשתי את עזרתו של ד"ר קיטרון
אך לרוב זרעי הבלנגו באמת עושים פלאים !!!
בקשר לשאלתך באם הם מסייעים לדרכי הנשימה אז אני יכולה לספר
כי שני אחיי סובלים מאסתמה ואחד מהם סובל כסימפטום בהיצרות של קנה הנשימה
וכאשר הוא שותה מהזרעים זה נותן הקלה גדולה
אני יכולה עוד להמליץ לך מנסיון אישי שלנו כי רפלקסולוגיה יכולה מאווווד לעזור
עד כדי כך שהתופעות יחלפו לגמרי (אולי משהו קטנטן בעונות מעבר)
זה אומנם לא קשור לפורום הנ"ל - אך אני ממליצה בחום !!!!
יש לציין שאתה צריך לפנות למטפל טוב ולא להתפתות לגשת לכל אחד
רפואה שלמה !
ובהצלחה
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל תגובתה של שירן.
בןסימון מוריס21/12/2008שירן,תודה,שהגבת לבקשתי, לדעת על זרעי "בלנגו",זרעי לחך. ותודה על ההמלצותך לטיפולים אלטרנטיבים,בהחלט אשכול את שימושם. שבוע טוב. מ.בןסימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף ...
שירן16/12/2008את זרעי הבלנגו ניתן לרכוש בשוק לוינסקי - ת"א והבנתי שגם בשוק מחנה יהודה - ירושלים מכירים את זה שם בשם הפרסי שלהם בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחך
ד''ר אמיר קיטרון17/12/2008שלום רב,
אכן ידוע שהצמח מסייע לבעיות בדרכי הנשימה (הוא גם צומח בארץ) ושמו הלועזי: Plantago
אני ממליץ גם על תרסיס "שונם" לדרכי הנשימה
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתו של ד"ר קיטרון
בןסימון מוריס21/12/2008שלום רב אדוניץ תודה על האינפורמציה החיונית שספקת לי כל כך מהר. אתה ממליץ עוד על תרסיס "שונם" לדרכי הנשימה,לדאבוני לא מצאתי כל עדות לפריט הזה באינטרנט. שוב תודה על עדיבותך. מ.בןסימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונם
אמיר21/12/2008שלום רב, תוכל לברר בטל' 02-9605040 בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)