מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בויתניה משכרת לאישה הרהm236914/12/2008
שלום אני סובלת מדלקת באגן אני נמצאת כרגע בשליש הראשון להריון, אני מתקשה בהליכה עקב כך, והמליצו לי להשתמש בצמח בשם "עובב" שהוא ויתניה משכרת, האם הצמח יכול להזיק או להועיל בזמן הריון? אשמח לקבל תגובה בהקדם. לפי בדיקה שערכתי באינטרנט הצמח ויתניה הוא רעיל (ולא כפי שמופיע באחת התשובות בפורום )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן14/12/2008לא כדאי לקחת צמחים ללא רופא מוסמך שמבין בצמחי מרפא כמו נטורופת או רופא סיני
ויתניה הוא שורש ,העלים של הצמח רעילים ולא ממליצים להשתמש בכלל.
בכל אופן לטיפול לדלקת באגן צריך אבחון מלא ,צמח הוא כמו תרופה יכול מאוד להזיק אם לוקחים ללא ידיעה וללא למידה מעמיקה
במיוחד שאת בהריון,אני הייתי ממליצה לך לגשת לרופא מוסמך ולא לחפש באנטרנט צמחים ולקחת כי כתוב
את יודעת בפרקטיקה,כל מה שכתוב בספרים בטל בשישים כאשר משלבים צמחים ביחד,צמח עם פעילות מסויימת כצמח בודד עושה פעולה אחרת לגמרי כשהוא בשילוב עם צמח מסויים אחר
תנסי חמוציות או אוכמניות לאכול כפרי ,גם הם עוזרות לדלקת באגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויתניה משכרת
ד''ר אמיר קיטרון14/12/2008שלום רב,
לא כדאי בשלב זה של ההריון.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורש ויתניה משכרת
אולגה26/02/2010היי
האם שורש ויתניה משכרת
הוא טוב לבעיות קשב וריכוז
האם היא משפע על מח
ועוד איזה תכונות יש לצמח הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן27/02/2010לא מטפל בבעיות קשב וריכוז
מטפל בדלקות פרקים,עוזר במצבי מתח ולחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)