ציסטה בכליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בכליה
    מנחם 50
    19/12/2008

במהלך בירור כאבים במפשעות -חשש להרניה , התגלה בבדיקת אולטרא סאונד : ציסטה בכליה . הציסטה בקוטר 4.5 ס"מ מכילה מחיצות ותוכן שאינו צלול . האורולוגית שלחה אותי לבירור נוסף ומדוייק יותר לצילום CT בטן ואגן לבירור ציסטה לא פשוטה בכלייה השמאלית. אציין שתפקוד כליות ,כבד בבדיקות דם שעברתי לפני זמן קצר היה נורמלי. האם יש דרכים לטפול כמו למשל צמחי מרפא וכו'? שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בכליה

הוספת תגובה

• שלום

שחר דוידמן
    20/12/2008

הטיפול בצמחי מרפא מאוד עוזר והשילוב עם דיקור הוא שילוב מצויין שיכול לזרז את התהליך
    בשביל להרכיב לך פורמולה לציסטה בכליות צריך לעשות אבחון רציני ומקיף
    רצוי שתטפל אצל רופא סיני מומחה שירכיב לך פורמולה עם צמחי מרפא סיניים
    יש הרבה צמחים שטובים לציסטות בכליות אך השילוב הוא המומחיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כליות

ד''ר אמיר קיטרון
    20/12/2008

אני מציע שתיית חליטת "ניקוזית", חצי כוס ביום.

כמו כן, מהו סוג הדם שלך?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• +O

אריאל
    22/12/2008

איזה צמחים ברפואת הצמחים (לא צמחים סינים) יעילם לבעיה שציינתי. כרגע אני עושה חליטה עם רד קלובר , ליקוריץ , צפרני חתול-קלנדולה , פילפנדולה -כל אלה כי אני סובל בנוסף מקרוהן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו