מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקטה משקוטהמתעניינת15/01/2009
שלום,
לפני מספר ימים קניתי בחנות תבלינים 'שקטה משקוטה' בצורת גרגירים שחורים קטנים (כמו פרג רק קצת יותר גדולים) שהמוכר הציע בתור חליטה טבעית להרגעה וטען שזהו צמח ידוע בקרב מטפלים אלטרנטיביים.
מאז אני מנסה למצוא מידע על הצמח/חליטה הזו באינטרנט, כולל בפורומים של רפואה משלימה, ולא מצאתי כל מידע (למעט איזכור ללא כל הסבר באתר של... כישופים?!). מומחה בפורום הומאופתיה הסביר לי שהשם שבידי הוא שם עממי וללא השם הביולוגי קשה לדעת במה מדובר.
בקיצור, מישהו אולי יודע מה זה הצמח הזה בשמו העממי י'שקטה משקוטה' או יודע מה השם הביולוגי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן15/01/2009הכי טוב שתבררי בחנות שקנית עם המוכר מה השם של התבלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקטה מסקוטה
דנית10/09/2011אפשר לרכוש בחנות לתבלינימ ברמת גן ברחוב הרצל ....ממש לכיוון רחוב גבוטינסקי .....מול חנות ירקות ואוטובוס קו 67 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה השם שהמוכר בחנות אמר לי
מתעניינת15/01/2009זה מה שהיה כתוב על הצנצנת, זה מה שהמוכר אמר לי, עוד בחנות התעניינתי מה זה וכו' וזה כל המידע שהוא אמר כולל העובדה שהחליטה הזו היא דבר בשימוש של מטפלים ברפואה משלימה. לא נראה לי שהוא יוכל לעזור מעבר לכך אבל בפעם הבאה שיזדמן לי אני אברר איתו שוב. מאד מוזר שאף אחד לא מכיר, לא יודע, לא שמע... מדובר בחנות תבלינים רגילה ופשוטה (לא מזון טבע או משהו אלטרנטיבי או הוליסטי) ולצד הפפריקה והכמון ושאר קטניות הייתה הצנצנת הזו שדרך אגב, בדיוק בגלל השם המוזר שלה תפסה את עיניי. לא חשבתי שמדובר במשהו כלכך נדיר ומיוחד. עכשיו אני עוד יותר סקרנית לדעת במה מדובר. בכל מקרה, תודה על התשובה. סופשבוע נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביני...
אחד שמבין...23/06/2010יש לתבלין זה עוד שם והוא "סוקה משתוקה" - אותו השם שהצעת אך בסיקול אותיות/הברות. תבלין זה ידוע בהרגעה ובהעלאת רמת הריכוז של המשתמש. כדאי כאמור לשים אותו בחליטה או(!) באוכל...
יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקטה מסקוטה - זרעי ירבוז
יגאל27/06/2010מסוג מסויים ,למרות שנראה שכל הזרעים של הירבוז דומים.
הירבוז שימש ברפואת המאיה לטיפול בבעיות של אנמיה ובעיות עצם ובעיות במחזור,
היה נחשב לצמח קדוש שם.
סקטה מסקוטה משמש כמגיע ידידה שלי אכלה את הזרעים ואמרה שיש הרגשה של רגיעה ואופטימיות
מרחפת..
אני אוכל סוגים שונים של ירבוז כמאכל .
ניתן לקרוא בספר של זהר עמר ואפרים לב על הזרעים הנ"ל בספר
סממני המרפא של א"י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקטה משקוטה..
מיטל07/07/2010אומנם אני רואה את זה רק היום, לא יודעת אם ה רלבנטי, אבל אומר לך שקטה מלשון שקט, זה ידוע מאוד אצל המרוקאים, ושמים את זה כמו שכתבת במשקה אבל רק בקפה, לגרום שקט טוב במיוחד לגרום לבעל /ל חבר לשתוק ולעשות כל רצונתייך.. מעט מהגרגרים בקפה ואת על דרך המלך.. כמו כן אפשר לשים בקפה דוגמא לבוס שיירגע קצת .. וכל מיני כאלה
חוץ מיזה אפשר לפזר על הגוף ללא שירגישו לדוגמא אם את נמצאת באירוע ואת מפחדת שהולך להיות שם בלאגן (את יודעת לדוגמא זוגות שמתחתנים על אפם וחמתם של הורים וכדו' ), אז אפשר לזרוק קצת על הגוף של האדם בלי שירגיש או סתם על הרצפה.. בתקווה שעזרתיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרקו לי את התבלין הזה- בכניסה לביתי
לימור דנית08/12/2011האם זה מזיק??? מה המטרה כאשר "אויב" זורק זאת--ממתינה לתשובה דחוףףף---תבורכי--ואם כן זה כישוף--אזי איך ניתן להסירו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לרכוש את התבלין הזה?
דניאל02/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לקנות
רומה11/06/2014אפשר כתובת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת כבר חודש. היכן ניתן לקנות?
אביטל29/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ לשימוש
שירן12/09/2014ברחוב שדרות ירושליים ביפו
בין מוצרי חשמל בשם-גלי קור
לשווארמה של הרצל
יש חנות תבלינים
שבו מוכר ערבי מוסלמי
הוא מוכר קופסא קטנה ב-10 שקלים
ומסביר איך משתמשים
זה טוב לרוגע ושלווה בבית
משרה אווירה טובה
לשים לבעל או בן זוג
כדי שלא היו מריבות
משתיק פה של שופט תובע בבית משפט
לוועדה רפואית משתיק בוס
במקום עבודה
מונע מחמה לפתוח פה על הכלה
פירוש המילה...שקט של שתיקה
ממש מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקנות בהוד השרון
צבי05/12/2014שלום
בהוד השרון יש חנות בשם תבליני ברכה או תבלין וטבע ברכה.
כבר שנים שמוכרים את זה שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?