שוב- בקשר לענבי דב ודלקת שלפוחית הש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב- בקשר לענבי דב ודלקת שלפוחית הש
    טליה
    08/02/2009

לקחתי חליטות של ענבי דב כנגד דלקת שלפוחית השתן כדלקמן- 1 יום רביעי בלילה 2 חליטות יום חמישי 2 חליטות יום שישי 3 חליטות שבת 1 היום בבוקר חל שיפור מה בדלקת. היא לא עברה ויחד עם זאת אני מרגישה חולשה רצינית החל מעכשיו. יש לציין שבנוסף אני נוטלת 3 כדורי חמוציות וכדור פרוביוטיקה ליום. כמו כן, אני בתזונה טבעונית, אם כי לא פנאטית. מקפידה על אבות המזון. גם שותה כמות גדולה של מיץ פירות ( אגסים, תפוחים) , מה שגורם, כנראה, להרבה יציאות. בימים הראשונים של הדלקת שתיתי גם חליטות פטרוזיליה (טבעית) וסרפד (מיובש) ואני מרגישה שהן לא עושות לי טוב, אז די הפסקתי. דלקת שלפוחית השתן תקפה אותי לראשונה לפני כחצי שנה. אז זה הגיע למצב אקוטי ולכאבי תופת. הגעתי לרופאים. נטלתי מנה אחת של אנטיביוטיקה מסוג אופלודקס שגרמה לי אלרגיה ולאחר מכן ארבע מנות של אנטיביוטיקה מממשפחת זינת , אותה הפסקתי לפני הזמן - הרופא רשם 6, עקב חולשה איומה ביותר. הכאבים פחתו בעקבות האנטביוטיקה, אם כי היו עדיין די חריפים והמשכתי כמה שבועות לאחר מכן עם כדורי חמוציות, פרוביוטיקה ותזונה טבעונית עד שלאט לאט הם הלכו והתפוגגו ( בדיקות לא הראו חיידקים לא בהתחלה ולא לאחר יומיים של נטילת אנטיביוטיקה, אם כי בהתחלה היו לויקוציטים. גם אז, עוד כמה ימים לפני הרופאים, התחלתי להלחם עם חמוציות ותזונה טבעונית ) . ענבי דב , אני לוקחת כעת לראשונה בחיי. האם להמשיך איתם? האם יש המלצות אחרות? אין לי מושג אם החולשה קשורה לתזונה הטבעונית ( בלי בשר, חלב, ביצים, סוכר...) שאני לא רגילה אליה או לענבי דב ואו לצירוף של שניהם. מיעוטת אמצעים ולכן לא אפנה לטיפול טבעי אצל בעל מקצוע. רוב תודות על התייחסות ותשובות טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום טליה

שחר דוידמן
    08/02/2009

ענבי דב יש לקחת שבוע רצוף ולעשות הפסקה
    אני צימחונית מזה 20 שנים ואין לי שום בעיות צריך לאכול דגנים וקטניות ביחד ואז את מקבלת את כל 21 חומצות האמינו הדרושות לגוף.
    יש לאכול כפית דבש חי(מוצק) לא לקנות דבש בחנויות שהוא דבש נוזלי זה לא דבש בכלל
    דבש חי של צוקרמן רק של צוקרמן הוא הכי טוב זה דבש מוצק.
    חייבת לאכול סוכר פירות כמו תאנים או תמרים בשביל אנרגיה כל
    הצמחים האלה מחלישים את הגוף אכן החולשה נגרמת מהנקיון של הגוף- את משתנת
    משתנים גורמים לירידה באלקטרוליטים בגוף
    תשימי באוכל מעט מלח ים ותשתי מים הרבה מים שלא תתיבשי
    תמשיכי עם ענבי דב עד יום שלישי
    תשלבי בתזונה ירקות,פירות,גדנים וקטניות לאכול ביחד כמו אורז ועדשים
    אורז ושעועית
    אורז וחומוס

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שחר ומה שמצאתי-

טליה
    08/02/2009

"הצמח פעיל בסביבה אלקלית, ולכן יש להיזהר מלתת אותו יחד עם מזון או עם תרופות הגורמים לשתן חומצי. "

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף קישור

טליה
    08/02/2009

ולא ברור לי איך עושים זאת בפורום זה.

אז שוב- המשפט הבא -
    "הצמח פעיל בסביבה אלקלית, ולכן יש להיזהר מלתת אותו יחד עם מזון או עם תרופות הגורמים לשתן חומצי. "

מאוד מבולבלת כי לקחתי את ענבי הדב יחד עם כמוסות החמוציות המרוכזות שיוצרות סביבה מאוד חומצית... אולי לכן זה לא פעל ביעילות. פעם ראשונה שאני קוראת קישור זה.
    כבר לא יודעת מה לעשות. אם להמשיך בכלל עם ענבי הדב. משלוש פעמים ביום ארד ואקח שוב בלילה. האם להמשיך בו זמנית עם החמוציות? כמוסת החמוציות הן בשחרור איטי, כך שכל הזמן סביבת השתן היתה חומצית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו