מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך- דלקת שלפוחית שתןטליה09/02/2009
אילו צמחים מומלצים לדלקת שלפוחית שתן לאחר שאסיים עם ענבי דב? האם בוכו? האם משהו אחר? אתמול בלילה המשכתי עם ענבי הדב והפסקתי עם החמוציות, לאחר שקראתי שלא טוב שתן חומצי לפעילות של ענבי דב. הדלקת לא מחמירה, אך עדיין יש את כל התסמינים של לחות חמה- צריבה במתן שתן, שתן מועט ( אם כי לאחר חליטה לפעמים הוא רב), כהה ( שוב לאחר שתיה מרובה לעיתים בהיר ) , עכור.... במשך היום הרגשתי טוב, אם כי כעת אני חושבת שיש לי חום קל ( אין כאבים באיזור הכליות ). האם החום הזה הוא משהו חיובי? עדיין נעה ביו אופטימיות ( לייאוש ) שלא אצטרך את הרפואה הקונבנצינאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו- אם כל הצמחים המשתנים
טליה09/02/2009האלה ( היום לקחתי שוב סרפד ) לא יכולים להזיק לאורך זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן10/02/2009השאלה מה זה אורך זמן?
למשך שבוע לא יזיקו
לקחת ללא סיבה לאורך 3 חודשים הם יכולים להחליש
אך כל יום שתיית כוס סרפד לא יקרה לך כלום זה לא מזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טליה10/02/2009היום אני מרגישה פיזית יותר טוב. לגבי הדלקת, קשה לשים את האצבע ולהגיד אם חל שיפור נניח מיום ראשון. עדיין יש את רוב התסמינים - צריבה די רצינית במתן שתן, שתן כהה, מועט, בעל ריח... בגלל שהדלקת ממשיכה, אני לא מדברת על לקחת ללא סיבה צמחי מרפא. היום לא עשיתי חליטת סרפד. הוא חזק ולא מרגיש לי טוב. המשכתי עם ענבי דב. התייעצתי אתמול לגבי הבוכו או צמח אחר שיחליף את ענבי הדב ולא קיבלתי תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיכי עם ענבי דב
שחר דוידמן11/02/2009ועם הסרפד ועם שתיית מים מרובה
אני ממליצה על פורמולה סינית שנקראת ba zheng san
פורמולה חזקה וממוקדת יותר עם צמחים סינים שהם חזקים יותר מסרפד וענבי דב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שחר
טליה11/02/2009די התחלתי להתייאש. היום בערב הרגשתי בחילות וחולשה. אני כותבת כרגע כדי לסכם את המצב ואין לי יותר שאלות, לפחות כרגע. כשעשיתי עכשיו חיפוש בגוגל הבנתי שאת מתכוונת לפורמולה סינית שקראו לה במקומות אחרים - ZEN DIANTHUS ESSENCE . בדיוק שאלתי עליה היום בחנות טבע ולא היה להם. תקני אותי , רק אם במקרה, מדובר בפורמולות שונות. אין לי כוונות להמשיך עם ענבי דב. אין לי מושג גם כמה החליטות האלה בכלל אפקטיביות, כשמדובר בצמחים שעברו הקרנה לפני הייבוש ואני לוקחת אותם בצורת חליטה ולא בצורה של טינקטורה. כנראה, עשיתי טעות שהפסקתי כמעט עם החמוציות ביומיים האחרונים בגלל שקראתי שלא טוב סביבה חומצית לענבי דב. אין לי גם כוונות כרגע להשקיע עוד כספים, גם הפורמולה הסינית היא די יקרה עבורי ואף אחד לא נותן לי ערבון שאכן תרפא אותי. אם אמשיך להרגיש לא טוב בימים הקרובים או אם תהיה החמרה, אפנה לרפואה הקונבציונאלית. תודה על הרצון הטוב והכל. חושבת שבמחלה רצינית כמו דלקת שלפוחית השתן כדאי ללכת למטפל מוסמך ברפואה סינית/ הומאופתיה וכד' שעושה גם דיקור ונותן הנחיות מסודרות. לא אין אמצעים, אבל לא ממליצה לאף אחד לקחת על דעת עצמו צמחי מרפא ולסבול מחרדות שהמחלה מתפשטת לכליות... אולי אבחר ליידע כאן אם המחלה תעבור או שאפנה לרפואה הקונבנציונאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת שלפוחית השתן
ד''ר אמיר קיטרון15/02/2009שלום טליה,
אני דווקא ממליץ על חליטה בשם "חיסונית".
אשמח גם לדעת מהו סוג הדם שלך, כדי להמליץ על תזונה.
בהצלחה
אמיר קיטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טליה18/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)