מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוריאהקובי17/02/2009
האם צמחי המרפא של הרב יורוביץ' עוזרים לטיפול בסבוריאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
ד''ר אמיר קיטרון20/02/2009שלום רב,
איני מכיר את המוצרים שעליהם שאלת. היכן מופיעה הסבוריאה? האם היא תמיד קיימת או רק תקופתית? מהו סוג הדם שלך?
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אמיר
קובי20/02/2009הסבוריאה קיימת באזור הפנים, כאשר אחרי המקלחת אני ממש סובל מיובש רציני בפנים בכלל ובמצח בפרט. לאחר השינה, הווי אומר, אחרי 6-7 שעות, ניתן לומר שהסבוריאה נרגעת באופן משמעותי והקילופים נעלמים. כיום אני בן 21 ומגיל 16 אני זוכר את עצמי עם התופעה הנוראית הזאת, כאשר בקייץ אפשר לומר שהפנים רגועות יותר, התנסיתי בכל מיני תכשירים וקרמי לחות אך הדבר גורם לי להרגשה של אי נוחות. שוב אני מדגיש, כי היובש המדובר , קורה לאחר היציאה מהמקלחת, הגעתי למצבים שאני נמצא בדילמות קשות עם עצמי אם להתקלח לפני היציאה (עם חברים למשל) או לא. הגעתי למסקנה שאני חייב לטפל בבעייה זו בהקדם כי זה פוגע באיכות החיים שלי , התחלתי לחקור את העניין וגיליתי שרופאי העור לא בהכרח הפתרון הסופי וכי יש טיפולים סיניים למיניהם שמומחים לבעיות כמו זו ופותרים את הבעייה מהשורש. אני מוכן לשלם את כל מה שכרוך בכך לפתרון הבעייה. אודה לך לתשובה רצינית. נ.ב. יכול להיות שזה לא סבוריאה בכלל ואני סתם מקשקש, אבל היובש הוא אכן מאוד רציני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה
ד''ר אמיר קיטרון25/02/2009שלום רב
זה שכיח אצל בעלי סוג דם A.
מומלצת חליטת "ניקוזית", כי זה ביטוי לרעלים בגוף. כמו כן, הספגת "משי פנים" על האזורים היבשים בערב, ובבוקר- "צוקים".
להמינע מקרמים כימיים ומסבונים למיניהם!!
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.
קובי25/02/2009מאיפה אני משיג את החומרים שציינת ? הזמנתי לפני כמה ימים את Sebo Medis Cleansing Gel לניקוי הפנים מחנות טבע, האם שמעת ואתה יכול להמליץ? תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים
אמיר26/02/2009נסה בטל' 02-9605040 בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)