מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוריאה יבשה.תרצה12/03/2009
שלום רב יותר משנה סובלת מקרקפת יבשה,יש לציין שלקחתי -מספר צמחים לנקוי,שמרתי על תזונה טובה, לקחתי תוספי מזון-b',אבץ,e,אומגה 3,אסידופולוס שניים ,יש לציין שאני סובלת ממעי רגיז, נר הלילה,ביקרתי מספר פעמיים אצל רופא עור,קיבלתי משחתות עזר,ושוב עזר. קנתי מספר שמפו+לחות אבל לצערי לא עוזר. יש לציין יש בקרקפת כמו שטח נקודת אדומות,קיבלתי תמיסה דרך רופא עור. הקרקפת מגרדת.אנני יודעת מה לעשות בנידון.רופא עור טוען שלא ניתן להתפטר לצימדות,זה חוזר. אולי יש קשר -רמטולוג טוען שאני חולה מחלה סיורגן-יש לציין שקבעתי לרופא פרטי לאבחנה. בחודשיים אחרונים סבלתי מכאבי בטן+גזים.היום יש איזה שיפור-אני לוקחת אנזמי עיכול+דיאטה. אולי יש איזו עצה ,מה ניתן לעשות . תודה מראש. טרזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
ד''ר אמיר קיטרון12/03/2009שלום רב
אבקש לדעת את סוג הדם שלך
תודה
אמיר קיטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה יבשה.
תרצה12/03/2009שלום רב תודה לד"ר קיטרון. סוג הדם הוא a. יש לציין שאני סובלת ממעי רגיז. הקרקפת מאד יבשה. תודה מראש תרצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)