סבוריאה יבשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה יבשה.
    תרצה
    12/03/2009

שלום רב יותר משנה סובלת מקרקפת יבשה,יש לציין שלקחתי -מספר צמחים לנקוי,שמרתי על תזונה טובה, לקחתי תוספי מזון-b',אבץ,e,אומגה 3,אסידופולוס שניים ,יש לציין שאני סובלת ממעי רגיז, נר הלילה,ביקרתי מספר פעמיים אצל רופא עור,קיבלתי משחתות עזר,ושוב עזר. קנתי מספר שמפו+לחות אבל לצערי לא עוזר. יש לציין יש בקרקפת כמו שטח נקודת אדומות,קיבלתי תמיסה דרך רופא עור. הקרקפת מגרדת.אנני יודעת מה לעשות בנידון.רופא עור טוען שלא ניתן להתפטר לצימדות,זה חוזר. אולי יש קשר -רמטולוג טוען שאני חולה מחלה סיורגן-יש לציין שקבעתי לרופא פרטי לאבחנה. בחודשיים אחרונים סבלתי מכאבי בטן+גזים.היום יש איזה שיפור-אני לוקחת אנזמי עיכול+דיאטה. אולי יש איזו עצה ,מה ניתן לעשות . תודה מראש. טרזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה יבשה.

הוספת תגובה

• סבוריאה

ד''ר אמיר קיטרון
    12/03/2009

שלום רב

אבקש לדעת את סוג הדם שלך

תודה

אמיר קיטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוריאה יבשה.

תרצה
    12/03/2009

שלום רב תודה לד"ר קיטרון. סוג הדם הוא a. יש לציין שאני סובלת ממעי רגיז. הקרקפת מאד יבשה. תודה מראש תרצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו