מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהיכן אתחיל?כוכי05/04/2009
היי,
אני בת 39 ,לאחר שתי לידות(האחרונה לפני 3.5 שנים).מאז לידת בתי הצעירה,אני מתקשה למצוא עבודה(אני אקדמאית,עם שני תארי B.A ),בתחילה קיבלתי ג'וב מאוד מרתק ולאחר שפיתחתי אותו ,פוטרתי בשל קיצוצים בכח האדם במקום העבודה. ומשם הכל השתבש,אני אדם אסרטיבי מטבעי וגם משדר זאת אך בתקופה זו אני חרדה מאוד,חסרת בטחון עצמי ומשדרת זאת למשל בראיונות עבודה כאשר הרושם הוא כאילו אני מפוחדת.אני סובלת מנשירת שיער בלתי פוסקת,ולעתים בוכה המון מתוך מחשבה של חוסר ערך עצמי.ככ' קשה לי להאמין שאינני מוצאת עבודה עד כדי כך שאני כבר מטילה ספק רב ביכולתיי ולמעשה אני חשה כי איבדתי את הדרך.אינני יודעת מה אני רוצה ולאן אני שואפת להגיע.אאני מאוד מבולבלת וחשה כנמצאת בלופ של ירידה קשה בערך העצמי. הדבר בהכרח משליך גם על יחסיי האינטימיים ואני אינני חושקת בבעלי על אף שאני אוהבת אותו מאוד וגם הוא אותי.מאוד מפריע לי שאין לי חשק מיני כי חסרה לי הקרבה האינטימית.
מה עליי לעשות?האם קיים פתרון שיכול להועיל לי אך גם לא להקשות עליי כלכלית(קושי נוסף שנובע מאבטלה ממושכת).
תודה וסליחה על האריכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן05/04/2009chi אנר'גי פורמולה פשוטה סינית טובה מאוד
מחזקת את הלב,הכבד,הכליות,תעזור לך עם הנשירה
עולה רק 80 שח ומספיקה לחודש
20 טיפות פעם ביום
להשיג בעדן מרקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ורציתי
כוכי05/04/2009לשאול אותך בבקשה.מתחילת הטיפול מתי אני אמורה לחוש בשינוי.
וגם יש לי את הפורמולה,קניתי אותה לפני מס' חודשים ולא השתמשתי.פתחתי את הבקבוק אז,האם עליי להחליפו בחדש(האקספייר דייט שלו תקין)?תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוקף עד 2011
שחר דוידמן06/04/2009אין בעיה גם אם פתחת את הבקבוק
לטפטף 20 טיפות בכוס מים פעם ביום זה יעזור לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול כללי
ד''ר אמיר קיטרון06/04/2009כדאי במקרה כזה לצרוך חליטה מנקזת רעלים, "ניקוזית".
אשמח לדעת אילו תארים יש לך , אולי אוכל לסייע.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)