מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרופה\צמח המרפא הכי חזק להרגעת כעסמאפרת מקצועית25/06/2009
אני מרגיש שאני מאבד שליטה הרבה פעמים...יש לי סף עצבים מאוד נמוך ואני חייב להתחיל לטפל בזה ניסתי רסקיו וזה היה דיי חלש אולי קצת עזר.אני מחפש איזה צמח מרפא חזק מיצדי שיהיה מחול אני רק שם של אחד כזה.ואני כבר יביא את זה לארץ.שמעתי פעם על איזה צמח או איזה תרכובת שאסור להביא אותו אבל הוא ממש טוב .מישהו יכול לעזור לי ולסביבה שלי ?? בבקשה .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעה
ד''ר אמיר קיטרון26/06/2009מאד מומלץ עיסוי החזה לאחר מקלחת עם תחליב "לבונה".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן26/06/2009תנסה לאכול כפית של כורכום עם כמה גרגרי פלפל שחור כל יום
בתוך יוגורט,על סלט,הכורוכום מטפל בכבד ולפי הרפואה הסינית הכבד קשור לכעסים
גם צפורני חתול טובים תעשה חליטה ותשתה כוס כל יום.
מעבר לזה אני ממליצה על מדיטציה או טיפול פסיכולוגי
משהו עמוק יותר מטיפול בצמחים!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני יודע שיש כזה צמח בחול
מאפרת מקצועית26/06/2009שהוא יותר קשור לריכוז שעוזר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה מליסה
יגאל ב"י03/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)