מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחים סיניםנטלי02/08/2009
שלום לך..אני בת 26 ומאובחנת כבעלת שחלות פוליצסטיות וחצוצרות סתומות..במשך 3 שנים אני מנסה להכנס הריון ללא הצלחה.
עברתי 5 IVF ,הראשון הצליח ונפל בשבוע 6 ומאז השאר לא הצליחו .
אני כרגע נמצאת בסין לעבודה ורציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יקנה כאן איזה שהם צמחים שאולי יכולים לעזור לי? אני לא כול כך רוצה לחזור ל-IVF ולכול ההורמונים והכימיקליים שלקחתי אז..
בבקשה אם אתה יכול להמליץ לי על איזה שהם צמחים שאני יכולה לקנות כאן בסין??
אני נמצאת בגואנזו אם זה עוזר במשהו..אני ממש רוצה לנסות לטפל בזה בעזרת הרפואה הסינית.
אני מבררת גם על מקום שיכול לעשות לי דיקור אבל זה קשה גם מבחינת השפה..
בפורום אחר המליצו לי לקנות 50 גר' של רוזמרין 50 גר' של אקליפטוס 50 גר' של מרווה ו50 גר' של עלי דפנה ..לחלק ל5 חלקים שווים לעטוף בבד לשים באמבטיה ולשת 20 דק' שהמים מגיעים עד לטבור..אני לא יודעת אם זה טוב וגם אני מתקשה למצוא חלק מהצמחים כאן אני מעדיפה צמחים סינים שאני יוכל להסביר בבית מרקחת ושהם יבינו יותר טוב.
אם יש משהו שאתה יכול לייעץ לי אני אשמח יש לציין שאני מקבלת מחזור כול חודש דיי סדיר ושאני מרגישה כול חודש את הביוץ..אם יש עוד פרטים שיוכלו לעזור אני ירשום הכול אני פשוט לא רוצה ללכת כאן לרופא בגלל שאני תיירת הם רק לוקחים כסף ולא נותנים תשומת לב כמו שצריך..
בבקשה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד..
תודה מראש בכול מקרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן02/08/2009נו,מה יותר טוב מללכת לבאר המקורית ולשתות.
תכנסי לבית חולים שם או אפילו ברחוב יש מלא בתי מרקחת קטנים
ותבקשי לראות רופא
הוא יעשה אבחנה יקח דופק ולשון ויתן לך על המקום צמחים.
בהצלחה!!!תמסרי לו ד"ש ממני(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך צמחים סינים
נטלי03/08/2009תודה רבה לך על התגובה המהירה..
אני כמו שציינת באמת ילך לבית חולים ויבקש שיראה אותי רופא נראה לי שזה הדרך הטובה ביותר כי המצב פה זה לא מצב שאפשר לשחק איתו זה מאוד חשוב לי כמו לשאר בנות ישראל שאינם מצליחות להרות וזה מאוד רגיש.....אני ילך לרופא שהוא יראה אותי יבדוק אותי ויתן לי צמחים והמלצה להמשך הדרך..אם אני כבר פה מה אפשר עוד לבקש את צודקת.
אני מקווה באמת שיבדקו אותי כמו שצריך כאן כי הבעיה היחידה כאן שאני נחשבת תיירת והם לא מתייחסים כול כך לתיירים אבל אני ילך אם העובד שלי הוא סיני אולי זה יעזור. אני ימסור ד"ש ממך אין שום בעיה..תודה על ההמלצה אני ישמח לרשום לך מה הוא אומר ומה הוא נתן לי.
תודה רבה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן03/08/2009כן בהחלט תלכי עם סיני דובר השפה שיעזור לך
הם נחמדים מאוד
אשמח מאוד להיות איתך בקשר
ואשמח אם תרשמי את הצמחים הסינים ואוכל לראות מה הוא רשם לך
בקשר לד"ש זה היה בצחוק,אמנם הייתי בסין כמה פעמים בהרבה מחוזות אך בטח איני מכירה את כולם......................(:
בכל אופן את צריכה ללכת לבית חולים ולבקש את המחלקה הגינקולוגית כי בכל מחלקה יש רופא מתמחה אחר. כמו בארץ,יש הרבה מחלקות ואת צריכה ללכת רק לרופאה גינקולוגית.
והם מתייחסים מאוד יפה לתיירים.
הם רופאים מעולים.
בהצלחה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
נטלי03/08/2009אני הבנתי שזה היה בצחוק אין שום בעיה..
אני אשמח לרשום לך מה נתנו לי ושתוכלי להגיד לי אם זה טוב או לא..
אני אשמח לידע אותך מה קורה..אני שמחה שאת מעוניינת.
אני ילך למחלקה הגניקולוגית ברור..
עוד שאלה איך שיטת הבדיקה שלהם מה הם בודקים?
איך הם יבדקו את החצוצרות ? אני אצתרך לעשות שוב צילום רחם שם?
תודה על התמיכה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חמודה
שחר דוידמן03/08/2009הבדיקה שהם עושים זה תשאול מפורט,לוקחים לשון ודופק ובמידה ותצטרכי גם צילומים יעשו לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בבית חולים
נטלי04/08/2009היי..רציתי לספר לך שהייתי היום בבית החולים בגואנזו.. היו מליונים של אנשים..
גם הסיני שהיה איתי לא ממש ידע מה צריך לעשות אז הוא שאל..
אמרו לי לקנות תיק רפואי ולמלא את הפרטים שלי.. לקנות כרטיס חיוג דרך האינטרנט כדי לקבוע טור
ולבחור רופא מבין כול הרופאים..איך אני יבחר רופא אני לא יודעת איזה רופא צריך..היא הסבירה לי שיש כול מיני רופאים חלקם טובים וחלקם ממש טובים ושאני צריכה רופא טוב היא לא יכולה לייעץ לי איזה רופא הוא הכי טוב..אני צריכה לנחש..ולקבוע טוב ואם יתמזל מזלי הוא יקבל אותי בחודש חודשיים הקרובים כי הם מאוד עסוקים והם נמצאים רק ביום שני ובחמישי בלילה..
בקיצור אני נראה לי יוותר אלא אם כן את תוכלי לייעץ לי מה כדי לי לקנות מהצמחים הסיניים.
או שאני יחכה שאני יחזור לארץ השנה אני יגיע אליך אם זה אפשרי אני מחיפה אבל אני יגיע לת"א.
זהו זה בלתי אפשרי להשיג כאן רופא ובמיוחד רופא טוב כי אני לא חושבת שיש מקום לשחק אם הבעיה שיש לי ולהתחיל לחפש איזה רופא הוא יותר טוב מכול הרופאים שם שאני לא מבינה כלום והסיני שאיתי גם לא מבין הוא לא רופא הוא פוחד לייעץ לי משהו שהוא לא טוב.
זהו אם יש משהו שאת יכולה להמליץ לי לקנות פה זה יהיה מצוין אני אשמח מאוד אפילו סתם משהו שיכול אולי לעזור בנתיים.
תודה על הכול בכול מקרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן04/08/2009טוב אז מתי את חוזרת לארץ?
יש בארץ את כל הצמחים שצריך ואין בעיה לטפל בארץ
אני לא יכולה לתת מרשם בלי לראות אותך
גם את הצמחים קונים בבית מרקחת בבית החולים ואני לא יודעת אם הם יתנו לך לקנות שם ללא מרשם רופא
תנסי להכנס לאחד מבתי המרקחת ברחובות שם יש מלא
תקחי איתך את הסיני ותלכו ברחוב ופשוט תחפשי בית מרקחת שיש שם רופא,בדרך כלל הם יושבים מאחורה,יש להם חדר שהם עושים טיפולי דיקור.ונותנים צמחים
אם את לא מוצאת כזה בית מרקחת אז תחכי לארץ
תחזרי לארץ ואל תדאגי ותלחצי מה זה עוד כמה שבועות לעומת כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
נטלי04/08/2009אוקיי..לגבי מרשם אני מבינה שלא תוכלי להמליץ לי על משהו בלי שניפגש.
לגבי החזרה שלי לארץ אני לא ממש יודעת מתי אני יחזור לפחות לא בחצי שנה בקרובה כי יש לי כאן עסק..
יש לך אולי אימייל שנוכל לדבר ולא בפורום?
לגבי הלחץ שלי זה אחרי 3 שנים של ייאוש פעם אחר פעם קצת קשה לשלוט בלחץ ..חח..
יש לי שאלה נוספת לגבי השחלות שלי הבנתי שיש אפשרות לטפל בעזרת דיקור וצמחים סיניים לגבי החצוצרות שלי שהם שניהן סתומות אפשר לטפל בדרכים סיניים ? אני חושבת אולי לעשות בארץ את הצינתור חצוצרות ? מה דעתך?
בבתי מרקחת שהייתי לא היה רופא כי חיפשתי לקנות את הצמח האקליפטוס ולא היה אז שאלנו אם ישנו רופא ואין..כמה חבל לי על הזמן הזה כי הזמן עובר מהר והטיפולים לא מצליחים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן06/08/2009יש לי רעיון איך לעזור לך
תצרי איתי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצור קשר
נטלי19/08/2009היי ותודה לך על הכול היחס החם..
יש לך אפשרות ליצור איתי קשר במייל שלי כי יש לי בעיה ליצור שיחות אם הארץ עד שיסתדרו לי את זה?
המייל שלי כאן זה:
[email protected]
תודה ומצטערת שאין לי איך להתקשר אליך
זה חשוב לי אם תוכלי לחזור אלי במייל אני מאוד מאוד אשמח..
תודה תודה תודה!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך את המייל שלי
שחר דוידמן19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיח אברהם
יגאל ב"י29/09/2009כדאי לקרוא עליו בהקשר זה
שיהיה בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)