מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעברמאיה30/08/2009
שלום,
אמי סובלת בשנה שנתיים האחרונות מתופעות של גיל המעבר. זה מתבטא בנדודי שינה, יובש בנרתיק, ובעיקר בגלי חום שהולכים ומחריפים, ובזמן האחרון היא יכולה תוך שניות לחטוף גל חום ולהזיע בצורה משמעותית.
המליצו לה לקחת את הפורמולה של שחר, ה- צ'י 40+. מכיוון שאנחנו לא מכירות את מרכיבי הפורמולה, רציתי לשאול כמה שאלות. דבר ראשון - האם יש לפורמולה זו איזשהן תופעות לוואי או השפעות בריאותיות (כמו שהקוהו השחור אינו מומלץ לנשים עם נטייה לסרטן השד...).
דבר שני - האם לא עדיף במקרה כזה ללכת לקבל פורמולה שהיא ייחודית למטופל, ובמקרה זה לאמא שלי, ואם כן איך ואיפה ניתן לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן30/08/2009אין לפורמולה תופעות לוואי,הצמחים מכילים ויטמינים ומינרלים ועוזרים מאוד
במיוחד לתופעות גיל המעבר
הפורמולה 40+ היא ייחודית זו פורמולה עתיקה מסין שמטפלת בדיוק בתופעות שציינת
אני בטחוה שגם מטפל שיבדוק אותה יתן את הצמחים האלו כבסיס.
במידה ואת רוצה לבוא לאבחון והתאמה אני נמצאת בתל אביב.
בברכה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)