נשירת שיער גנטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער גנטית
    ש.
    08/09/2009

שלום.
    אני בת 25, יש לי נשירת שיער חמורה . הייתי אצל פר' מרפאת עור, הוא אמר שיש לנשירה גנטית
    השיער אף פעם לא אורך , גם כשאני מיסתפרת הוא חוזר רק לאורך מסויים עד לפני הכתפיים. וזהו!.
    יש לי דלילות במפרצים וחלק עליון קדמי. אני פוחדת שהנשירה תימשך כח ויהיה לי ממש התקרחות רצינית יותר. (המצב הזה כבר 5 שנים). אני כרגע שותה חליטת סירפד ולא רואה שינוי. משתמתשת במינוקסי 3 שנים, לקחתי רוטסHR, ברז, אבץ, וכל מיני כקורים שמוכרים נגד נשירת שיער וכלום לא עוזר. קראתי על דקל הננסי. 1) לרכוש כדורים של דקל לבד או שיהיה משולב עם סירפד, רוזמרין. מה יותר משפיע? ואם בכלל זה יעזור לי?? או יש טיפול אחר, מהו?
    מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה על עזרתכם.
    אגב הערה גנטיקה הגיוני? כי לאמא יש שיער מלא, ולאבא דלילות אבל הוא גיל 60 והוא גבר. זו הסיבה שלי יש ככה? אני לא יודעת מה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער גנטית

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    08/09/2009

את יכולה לעשות בדיקות דם כלליות ולראות אם חסר ברזל,ויטמינים שונים
    לעשות פעילות גופנית,יוגה,
    פורמולה שעוזרת שאני מטפלת בה היא chi אנר'גי את יכולה לנסות אותה למשך 3 חודשים
    20 טיפות פעם ביום בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד''ר אמיר קיטרון
    27/09/2009

שלום רב,

מומלץ גם לעסות הקרקפת עם תמצית "גדל" פעמיים ביום, ולשתות חליטת "ניקוזית".

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו