מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער גנטיתש.08/09/2009
שלום.
אני בת 25, יש לי נשירת שיער חמורה . הייתי אצל פר' מרפאת עור, הוא אמר שיש לנשירה גנטית
השיער אף פעם לא אורך , גם כשאני מיסתפרת הוא חוזר רק לאורך מסויים עד לפני הכתפיים. וזהו!.
יש לי דלילות במפרצים וחלק עליון קדמי. אני פוחדת שהנשירה תימשך כח ויהיה לי ממש התקרחות רצינית יותר. (המצב הזה כבר 5 שנים). אני כרגע שותה חליטת סירפד ולא רואה שינוי. משתמתשת במינוקסי 3 שנים, לקחתי רוטסHR, ברז, אבץ, וכל מיני כקורים שמוכרים נגד נשירת שיער וכלום לא עוזר. קראתי על דקל הננסי. 1) לרכוש כדורים של דקל לבד או שיהיה משולב עם סירפד, רוזמרין. מה יותר משפיע? ואם בכלל זה יעזור לי?? או יש טיפול אחר, מהו?
מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה על עזרתכם.
אגב הערה גנטיקה הגיוני? כי לאמא יש שיער מלא, ולאבא דלילות אבל הוא גיל 60 והוא גבר. זו הסיבה שלי יש ככה? אני לא יודעת מה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן08/09/2009את יכולה לעשות בדיקות דם כלליות ולראות אם חסר ברזל,ויטמינים שונים
לעשות פעילות גופנית,יוגה,
פורמולה שעוזרת שאני מטפלת בה היא chi אנר'גי את יכולה לנסות אותה למשך 3 חודשים
20 טיפות פעם ביום בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
ד''ר אמיר קיטרון27/09/2009שלום רב,
מומלץ גם לעסות הקרקפת עם תמצית "גדל" פעמיים ביום, ולשתות חליטת "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)