מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בכף הרגלאורית09/09/2007
שלום רב! בעלי סובל שנים רבות מיובש קשה בכפות הרגליים. הוא הלך לכמה רופאים וניסה המון טיפולים. ברוב המקרים הטיפול הקל מעט, אבל אח"כ המצב חזר לקדמותו.
הרגליים היום נראות זוועה! יש קילופים ודימומים, זה כואב ומגרד. וגם מתפשט לכל כף- הרגל.
למיטב הבנתי מדובר בסוג של פטריה.
השאלה שלי- מה אפשר לעשות כדי שזה יעבור? האם באמת מדובר בפטריה, או שזה סימפטום של בעיה אחרת?
אשמח לקבל תשובה ועצה בהקדם האפשרי, תודה מראש- אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש חמור ברגל
ד''ר אמיר קיטרון09/09/2007אכן, סביר שמדובר בפטריית עור.
אני ממליץ הן על שיקום עור בקוע, עם צמחים כמו דם המכבים, והן על חיסול הטרייה עם צמחים מתאימים: זני אזובית ואזוביון ועוד.
אוכל לאכוון הרכבים ספציפיים לפי נתוני סוג הדם של בעלך , גילו ועוד- אנא כתבי לי בדוא"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)