מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוורהRika23/09/2007
שלום,
קראתי שלאכילת הג'לי שבתוך עלי האלוורה יש השפעות חיוביות על מערכות שונות בגוף.
אשמח לדעת מה ידוע על זה ובעיקר אם יש איזה סכנה בשימוש זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל האלו-ורה בצריכה פנימית
ערן תומר23/09/2007ריקה שלום!
לג'ל האלו-ורה תכונות נפלאות גם לצריכה פנימית, הרמב"ם הוא שגילה זאת לעולם
ומאז ועד עתה הג'ל בשימוש ,מטפל באופן ישיר במערכת העיכול ובאופן עקיף תורם למע' החיסון
עור,נשימה,כלי דם ועוד.
כל זה נכון שמדובר בג'ל עצמו, הקליפה רעילה,יש בה משלשלים,ולכן גם בשימוש במשקאות שמטרם שילשול,(איני יכול להמליץ עליהם), יש הרבה מאוד זנים של אלו-ורה ורק שניים מהם
מותרים לצריכה פנימית,ומכיוון שאיני יודע האם לרשותך זן רעיל או לא, לא אמליץ לך עך צריכת הג'ל שלו.
לג'ל האלו-ורה טמפרטורה קרה, ולכן אינו מומלץ לצריכה פנימית במקרה הנובע מחוסר איזון המעיד על מעורבות של קור,
וכן אינו מומלץ לאישה ההרה בחודשי ההריון הראשונים ובמיוחד לא עם רקע של הפלות ספונטניות,המחמירים מעדיפים להמנע מצריכה פנימית כל ההריון.
ג'ל האלו-ורה שקוף,תכשיר ג'ל אלו-ורה ירוק מעיד על תהליך יצור שאינו נקי משאריות קליפה
וצרוף של צבע מאכל ירוק למען מראה יפה,
שמח להפנות אותך למוצרי חברת F.L.P. (כולל משקאות)שמתמחה בגידול אורגני של אלו-ורה במדבריות אריזונה,ומצאה פטנט לייצוב הג'ל כך שנשאר פעיל ומיוצב,עם פג תוקף של -4 שנים
ובטחון בריכוז ונקיון המיטביים האפשריים
אשמח לתת לך פרטים נוספים במייל!
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד ניתן לדעת אם הצמח רעיל?
Rika23/09/2007ערן שלום,
תודה על התשובה המקיפה. העניין הוא שיש לי צמח אלוורה מפואר בגינה והתחלתי לאכול מהג'ל שלו, אבל עכשיו הפחדת אותי בידיעה שיש גם זנים רעילים. איך אפשר לדעת לאיזה זן שייך הצמח שגדל אצלי בגינה? פשוט חבל לא להינות מיתרונותיו של צמח טרי, זמין ואורגני.
תודה, ריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו-ורה,צריכה פנימית!
ערן תומר23/09/2007ריקה שלום!
קודם כל בשימוש החיצוני אין כל בעיה.
הפרח של שני הזנים הראויים הוא צהוב,אם הפרח שלך בצבע אחר אל תכניסי אותו לפה!
והיה והפרח שלך צהוב והחלטת להשתמש בג'ל פנימית ,כדאי לך לבדוק זאת בזהירות
בכמויות קטנות(לא יותר מכפית ג'ל )
אני משתמש המון בג'ל מהגינה למטרות חיצוניות,ואיני שותה אותו למרות שאני בטוח בכשרותו
רק בשל הטעם המר והמתרד שבהכנתו לשתיה/אכילה, אני מעדיף את המשקה המוכן של F.L.P.
וכך ממליץ לך.
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עזרת לי מאד
Rika23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)