מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת קשב,מספר שאלותשרון22/12/2009
שלום רב,
קוראים לי שרון,אני בן 23 ולאחרונה הובחנתי בהפרעת קשב וריכוז ורציתי לשאול מספר שאלות:
א. האם ג'ינסג אמריקאי יותר אפקטיבי להפרעת קשב מקוריאני?מה ההבדלים ביניהם בהשפעות?
ב. מה "עדיף",רודיולה או ברהמי?בנוסף יש לי מבחן עוד חודש ורציתי להתחיל לקחת מגוון עשבים שיעזרו לי עוד לפני,וקראתי שלברהמי לוקח כמה זמן עד שרואים השפעה,האם זה נכון?
ג. האם יש משהו בצמחים אלו שמתנגש ואי אפשר לקחת ביחד (ג'ינקו בילובה,ג'ינסנג,רודיולה \ ברהמי) ? בנוסף אני גם לוקח כבר כמה זמן אומגה 3,אני לא יודע אם זה משפיע או קשור למשהו.
ד. מה ניתן לקחת רק לאורך תקופה מסוימת ומה אפשר לקחת כל החיים?
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
שחר דוידמן23/12/2009לא ממליצה לקחת לא ג'ינסנג קוראני ולא אמריקני ולא סיני,זה צמח שלא מתאים לגילך ואף יכול לעשות אימפוטנציה.לוקחים אותו מגיל 45 בלבד וגם בעצת מטפל מוסמך.
יש פורמולות צמחים להפרעות קשב שי את דרקוני -פורמולה שמתאימה לילדים ולמבוגרים מיוחדת להפרעות קשב,אני ממליצה עליה.
רודיולה הוא נגד סטרס ואין קשר להפרעות קשב וריכוז.
את הצמח ברהמי אני לא מכירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
שרון24/12/2009לבסוף החלטתי לקחת פורמולה שמרכיבה ג'ינסנג סיבירי,ג'ינקו וגוטו קולה (ספלילה) Hydrocotyl asiatica.
ברהמי זה "פשתה שרועה" או בשם הלטיני Bacopa monnieri.
רציתי לדעת אם אני יכול לקחת בנוסף לפורמולה גם את הברהמי?
אם הם יכולים להתנגש,או להפריע אחד לשני לעבוד?
או פשוט להעמיס על הגוף... אני רוצה לקבל כמה שיותר ריכוז לזמן הקרוב,יש לי מבחן עוד חודש.
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן25/12/2009אין בעיה לקחת את הפורמולה יחד עם פשתה שרועה רק צריך לשים לב שבמידה ויש לך ריפלוקס-עליית חומציות או מזון אז יש להפסיק את לקיחת פשתה שרועה כי היא מגרה את רירית הקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ריפלוקס?
שרון25/12/2009בנוסף,מצטער לעלות את זה שוב אבל אני חייב להיות בטוח ב100 אחוז.
ראיתי שלא מומלץ לקחת את הפורמולה עם תרופות הרגעה.
הפשתה היא לא תרופת הרגעה אבל נאמר שבהחלט יש לה אפקט מרגיע ונוגד חרדה.
האם לקחת את המינון המומלץ של "הימאליה" מהפשתה? 250 מ"ג ,פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן26/12/2009נכון
הפורמולה שאתה לוקח היא פורמולה להמריץ דם,מניעה וממריצה לכן פשתה מנוגדת לפורמולה
לכן לא מומלץ לקחת ביחד ,הם פשוט יבטלו אחת את השניה.
תתמקד בפורמולה של tpoolzen וזהו תשתה רק אותה
פשתה תקח אחר כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצה ירוקה של יגנ
דובי06/02/2010תנסי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצה כחולה ירוקה
טל03/02/2010שמעתי שהיא מעולה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז. בנוסף היא מכילה הרבה ויטמינים ומינרלים- אולי כדאי לבדוק. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצה ירוקה
דובי06/02/2010תיזהרו מזיופים רצוי לקנות ישר במקור בחיפה אצל יגנ
הם שלחו עד הבית אלי תוך יומיים קיבלתי
בהצלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזון עצבי
ד''ר אמיר קיטרון04/02/2010שלום רב שרון,
אני ממליץ שתנסה טיפול במקלחת עם תחליב "לבונה", לפחות 3 פעמים בשבוע.
בהצלחה,
אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)