מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היכן להשיג פיטרית קומבוצ"ה kombuchanew2this06/03/2010
שמעתי רבות על פטרית הקומבוצ"ה kombucha
וחיפושי באינטרנט אחר מקום שבו ניתן להשיג או לקנות את הפטריה נכשלו.
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הפטריה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובש בצנצת הקמבוצה מה לעשות?
בועז08/04/2015היום זה היום השני שאני מגדלת את הפטריה. משהו נתן לי את הפטריה ומעט מהנוזל של המשקש שלו .
הוספתי תה ירוק וסוכר. והיום בסיום היום השני אני רואה שמתפתח עובש למעלה
מה לעשות? למשהו יש ניסיון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק לפטרית קומבוצה
ציון27/08/2015האם מיישהוא.היא יכול לתרום לי פטרית קומבוצה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריות קמבוצ'יון
ד''ר אמיר קיטרון06/03/2010ככל הידוע לי יש בחנויות טבע וחברת אדומים תוספי מזון מייצרת מיצוי מזה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית קמבוצ'יון
ליזה בלאו04/07/2010אמי ז"ל השתמשה שנים רבות בפטריית הקמבוצ'יון ממש. כל יום שתתה מהמים שבהם שרתה הפטריה. אני מעוניינת להשיג פטריה כזו ולגדלה בביתי, אולי זה יעזור לבעלי שעבר אירוע מוחי?. אמי ז"ל נפטרה לפני חצי שנה בגיל 94 ואין לי את מי לשאול. האם תוכלו לעזור לי להשיג את הפטריה? אשמח בהזדמנות זו לקבל גם את המתכון להשריית הפטריה (שקיות תה, סוכר ומה עוד?)
המון המון תודה מראש
ליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית קומבציון
יהודה12/01/2015אני מחזיק פטריה לשימושי.
במידת הצורך אני יכול למסור חתיכה לשימוש מידי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמבציון
אור03/06/2015שמח לקבל מידע הכין ניתן להשיג את הפטריה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש אחרי הפטריה הסינית
יהודה06/07/2010אכן יש בידי הפטריה הר'מ. אני משתמש בה כ-12 שנה.
פרטים נוספים אפשר לקבל דרך האיימיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבוצ'ה בירושלים
חתולה ירושלמי09/06/2010אני קניתי קומבוצ'ה בשוק מחנה יהודה בירושלים בדוכן המיצים של עוזיאלי
(כל אחד בשוק יוכל להסביר לך איפה הדוכן), תמורת 35 שח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר למייל לגבי קומבוצ'ה
א17/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית קמבוצין ,כיצד ניתן לקנות ולג
שאול13/11/2010פורסמה תגובה האומרת שבפניה למייל יענו היכן ניתן להשיג פטרית קמבוצין בכדי לגדל בבית,מה המייל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל עבור קבלת פטריית הקומבציון
יהודה17/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)