מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם לד'ר אמיריאיר06/05/2010
שלום ד'ר דיברנו בטלפון עשיתי בדיקות דם והתחלתי ליטול אבץ פיוקאלניט של סולגר בכל אופן יצא לי בבדיקות דם שיש לי tsh מעל הנורמה 7.4 וסוג הדם a שאר הבדיקות יצאו תקינות עכשיו הבנתי שבין היתר זה גורם לעייפות ונשירת שיער הרופא אמר לי עוד 3 שבועות לעשות בדיקת דם חוזרת לראות אם זה השתפר האם לדעתך זה מה שגרם לי לנשירה עד כה במפרצים ?וגם האם ישלך המלצה לתזונה בשבילי על מנת להיכנס לטווח הנורמה בבלוטת התריס?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
יאיר07/05/2010בנוסף גם שמעתי שזה גורם לקשקשים וכאלה וגם גרם לי לאחרונה לשערות קטנות מאחורי האוזניים ליפול בכמויות במקומות שבד'כ אף פעם לא נפל לי משמה האם זה דבר הפיך?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הגוף
ד''ר אמיר קיטרון09/05/2010שלום רב
לכל מה שתואר, אני ממליץ על ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית".
כמו כן, האם מדובר בסוג דם O?
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יאיר09/05/2010בסוג דם A ומחינת ויטמנים אין בעיה רק תת פעילות של בלוטת המגן שגורמת לי נראלי לנשירת שיער כללית ושאלתי אם זה משפיע על המפרצים?ומעבר לתחליב לבונה והתמיסת גדל שאני משתמש על איזה תזונה אתה ממליץ על מנת שתפקוד בלוטת התריס יהיה בנורמה?תודה ד'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יאיר09/05/2010בסוג דם A ומחינת ויטמנים אין בעיה רק תת פעילות של בלוטת המגן שגורמת לי נראלי לנשירת שיער כללית ושאלתי אם זה משפיע על המפרצים?ומעבר לתחליב לבונה והתמיסת גדל שאני משתמש על איזה תזונה אתה ממליץ על מנת שתפקוד בלוטת התריס יהיה בנורמה?תודה ד'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג A
ד''ר אמיר קיטרון09/05/2010שלום רב
כאמור, החליטה תועיל.
ויש להימנע ממוצרי חלב ובשר אדום ולהרבות בדגנים מלאים, דגים, מעט עוף וביצים, אגוזים, בוטנים, קטניות והמון ירקות ופירות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
יאיר09/05/2010אוקי ד'ר ובמקביל לחליטת ניקוזית להמשיך בנטילת אבץ ושימוש בתמיסת גדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, בהחלט
ד''ר אמיר קיטרון09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)