מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשול + חום בהריוןמעיין12/06/2010
שלום וברכה!
אני בשבוע השישה עשר ובמשך השלושה ימים האחרונים אני משלשלת את כל מה
שאני אוכלת.
השלשולים מלווים בחום שיורד ועולה בסחרחורות ובחולשות בכל הגוף.
דיברתי עם אחות והיא הפנתה אותי למיון שם נעשתה לי בדיקה שהראתה שהכל בסדר מבחינת העובר ברוך השם.
אבל השלשולים החום והחולשות הינם ממשיכים ואיני יודעת מה לעשות...
אנא ממך ייעץ לי מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולה
שחר דוידמן13/06/2010פורמולה של צמחים את צריכה לקחת
אך בגלל שאת בהריון כדאי להגיע לייעוץ מקצועי ולא לדלות כל מיני צמחים באינטרנט או בבתי טבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
ענת14/06/2010אני אמנם לא אשת מקצוע, אבל אני יודעת שאם משלשלים בתקופת ההיריון, יש סכנת התייבשות ולכן נראה לי שכדאי באמת שאם זה לא מפסיק, כדאי מאוד שתהיי במעקב (זה קרה לכמה מחברותיי והן אכן הגיעו למצב של התייבשות וקיבלו אינפוזיה).
רפואה שלמה :-)
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)