מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיח אברהםיסמין11/07/2010
אני לוקחת שיח אברהם בכמוסות כבר 4 חודשים כדי להקל על תסמונת קדם וסתית קשה מאוד.
ואכן אחרי 3 חודשים חלה הקלה מסוימת בתסמונת ותופעות כגון בחילות, עצבנות, גלי חום נעלמו. לצערי נשארה העייפות הכבדה וכן חודש לפני המחזור הוקדם לי בשבוע והחודש המחזור איחר לי בשבוע (יום 32). רציתי לדעת למה התנודות הלא יציבות האלה בוסת? האם זה קשור ללקיחת הצמח? מה אני אמורה לעשות עכשיו - להמשיך לקחת או להפסיק?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן12/07/2010יכול להיות שהצמח משבש את הווסת שלך,אך לא להבהל מזה
תמשיכי לקחת עוד חודש ותראי מה קורה אם עדיין זה לא מסתדר תפסיקי איתו ודברי איתי שוב
נראה מה מתפתח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת קדם וויסתית
טלי13/07/2010לי השיח אברהם בכלל לא עזר, בעצם רק גלולות נגד הריון (פמינט) שהגניקולוג שלי נתן לי עזרו לי והפסיקו לי את מצבי הרוח וכאבי הבטן שהיו לי.
יכול להיות כזה דבר שעל מישהי אחת זה ישפיע ועל אחרת לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק
שחר דוידמן14/07/2010כן בדיוק כך
על כל אחד ואחת זה משפיע אחרת
לא כל התרופות מתאימות לכולם נכון? יש אנשים שאלרגים ויש אנשים שזה בסדר להם
כך גם עם הצמחים צמח אחד משפיע שונה על כל אחד ואחת אחרת
בגלל זה חשוב להתייחס לצמחים כאל תרופות
וללכת למטפל מוסמך שירשום את הצמחים הנכונים לאדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)