צינון ונזלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון ונזלת
    pacifica
    16/08/2010

שלום,
    ברצוני לדעת אילו צמחי מרפא מומלצים לטיפול בנזלת כרונית ממשוכת? אילו שיטות חוץ מדיקור סיני יכולים לעזור בבעיה שנמשכת כבר כמה שנים?

אודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון ונזלת

הוספת תגובה

• שלום

שחר דוידמן
    17/08/2010

אני נותנת למטופלים שלי פורמולה סינית שנקראת yu ping feng san
    מטפלת גם בנזלת כרונית שלא עוברת
    יש צמחים שהם ספציפית לנזלת שאני מוסיפה אותם לפורמולה xin yi hua+bai zhi
    אלו צמחים שמפסיקים נזלת כרונית
    אני לקחתי כי גם לי היה וזה עזר לי מאוד.עברה לי הנזלת לצמיתות
    מה ששמתי לב שגם מוצרי חלב בקר עזרו לנזלת לכן הפסקתי לאכול מוצרי חלב מבקר ובמקום זה
    אני אוכלת מוצרי חלב עיזים או כבשים או בכלל לא אוכלת חלב אלא טחינה!!! יש בה יותר סידן.

אני מכינה את הפורמולות האלה אתה יכול להתקשר אלי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינון

ד''ר אמיר קיטרון
    18/08/2010

שלום רב

התשובה של שחר נכונה, אשמח לדעת מהו סוג הדם כדי להמליץ על עוד היבטים תזונתיים.

בהצלחה

אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת וצמחי מרפא

ד"ר וינקלר מ.
    24/08/2010

הנזלת לרוב הנה מסיבות וירליות שגורמות לדלקת ריריות האף ומערות ואף. מספר צמחים כמו היזופוס או לחך איסלנדי עוזרים להבירא מנזלת. לפי הצורך מוסיפים עוד צמחים, לחיזוק מערכת החיסון או נגד נזלת בעלת אופי אלרגי.
    רצוי להוסיף שאצל ילדים קטנים עלולה נזלת חורפית לרדת לסימפונות ולהפוך לברונכיטיס ואצל מבוגרים להגיע לסינוסים ולהפוך לסינוסיטיס.
    ד"ר מאיר וינקלר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו