מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסטולה פרי-אנליתקטי17/08/2010
שלום,
האם קיימות משחות או תכשירים אחרים העשויים לסייע בסגירת פיסטולה פרי-אנלית ללא ניתוח? מה לגבי משחת פרופוליס? אם כן, איך בדיוק צריך להשתמש בתכשיר?
תודה,
קטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן17/08/2010אלוורה עוזרת מאוד וגם תכשיר שנקרא aloe-first זו תרכובת של צמחים ואלוורה שמטפלים בחתכים,פצעים,מכות יבשות,צלקות,לכן זה יעזור לך מאוד
משחת פרופוליס גם טובה פשוט תמרחי על המקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה פריאנלית
קטי17/08/2010שחר, תודה על התגובה המהירה.
מה שמעניין אותי, כמובן, זה שהפיסטולה תיסגר מבפנים, ואני לא בטוחה שאפשר לעזור לזה במריחה רק על הפתח שלה בחוץ. האם קיימים תכשירים שיתאימו לטיפול בשטח הפנים של הפיסטולה, ואיך ניתן להשתמש בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן17/08/2010צריך לקחת צמחים,יש צמחים שיכולים לעזור לזה,אחת הפורמולות שאני ממילצה זה
bu zhong yi qi tang
זו פורמולה מצמחים סיניים חיוחדת לחולשה של טחול שהיא היוצרת של הפיסורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה פריאנלית
קטי18/08/2010שחר, מדובר בפיסטולה ולא פיסורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה
ד''ר אמיר קיטרון18/08/2010שלום קטי
אני שב וממליץ על שמן דם המכבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה
ד''ר אמיר קיטרון18/08/2010מאד הייתי ממליץ לשים צמר גפן ספוג ב"שמן דם המכבים" לכל הלילה, וכך בכל לילה.
בהצלחה!
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיטולה
קטי18/08/2010תודה, אמיר, אבדוק את האפשרות הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)