מחזור וצמחי מרפא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור וצמחי מרפא
    ניר
    30/08/2010

שלום רב, אני כעת מטיילת בסין מזה כ5 חודשים.לפניי חודש וחצי נטלתי את הגלולה האחרונה למניעת הריון(סהכ לקחתי 12.5 שנים ללא הפסקה) המחזור הגיע מיד אחרי הגלולה ומאז לא קיבלתי 6 שבועות.הייתי אצל גניקולוג שבדק אותי ואמר שהכל בסדר ואני יכולה או לקחת כדורים לזירוז או להמתין.לפניי הגלולות היה לי סדיר מאוד והרופא העריך שכך יחזור להיות תוך תק' זמן מסוימת. אני מאוד רוצה להרות...
    מצאתי באיזור המלון מרכז רפואי מקומי והייתי אצל רופא סיני היום,תשאל אותי יחסית מעט ומדד לי דופק ואז אמר שהבעיה היא שהאיזור של הרחם שלי קר מאוד,הוא גם הסתכל לי במפרק של היד(בין האגודל לזרוע) ושם היו לי ורידים בולטים כאלו שלדבריו מעידים על קור.....בשלב ראשון נתן לי אבקת צמחים ,לקחת 3 פעמים ביום בערבוב עם מים רותחים ואמר לי לחזור עוד 3 ימים ,גם אם יגיע הווסת וגם אם לא ואז כנראה הוא יעשה לי דיקור-הוא רוצה קודם שהאיזור יתחמם.הוא לא נשמע שרלטן אבל הייתי שמחה לדעת מה דעתך על מה שאמר? האם מנסיונך צמחים ודיקור מחזירים מחזור לסדירותו?אציין כי כעת אני אחרי גלולות ולפניי שלקחתי גלולות היה לי מחזור ממש ממש סדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור וצמחי מרפא

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    31/08/2010

תמיד כשמפסיקים גלולות למניעת הריון אחרי תקופה כל כך ארוכה כמו שאת מתארת 12.5 שנים הווסת לא מגיעה בזמן ,המערך ההורמונלי בגוף משתבש כיוון שהכבד אחראי על הווסת וכשנותנים גלולות לוקחים ממנו את תפקיד הזה ועכשיו את בלי גלולות אז הוא צריך לחזור ולתפקד....
    לוקח לו זמן
    תני לזה זמן ללא חשש ודוקא עכשיו זה הזמן שאת יכולה להכנס להריון כי המערך ההורמונלי משובש.
    אצל כל אשה זה דבר אחר וזה פועל אחרת אי אפשר לדעת מתי זה יסתדר אך בינתיים אני ממליצה על צמחי מרפא במיוחד כשאת בסין, אין כמו סין לקבל עצה טובה מרופא סיני טוב
    רק תבררי שזה רופא טוב שעובד בבית חולים או בקליניקה בכפר או איפה שהוא גר שהוא מוכר
    צמחים זה הדבר הכי טוב שיש על מנת לסדר לך את הווסת וגם דיקור
    תסמכי עליו הוא בטח יודע מה הוא עושה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו