פולסאטילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פולסאטילה
    שלי
    28/11/2007

שלום רב,
    אני סובלת מאלרגיה חריפה המתבטאת בגירודים בגרון ובאף סתום (התנפחות כלי דם באף) בצורה חומורה מאוד.
    הומאופאת נתן לי את הפולסטילה, לאחר מס' ימים הופיע לי חום (38.5) והסימפטומים מחמירים.
    האם זה נורמלי?
    מהו צמח הפולסאטילה ולמי/ מה מיועד?
    מה אפשר להמליץ לי לאלרגיה?
    תודה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פולסאטילה

הוספת תגובה

• פולסאטילה

ד''ר אמיר קיטרון
    29/11/2007

שלום רב

מדובר בצמח רעיל, ולכן הוא מצוי רק בשימוש הומיאופטי (דילול אינסופי).

אני ממליחץ במקום זה על חליטה מנקזת, "ניקוזית", וספריי אנטי-אלרגי, "שונם"- להשיג למשל בחנויות אורגניק מרקט.

כמו כן, אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך, כדי להציע לך תזונה מיוחדת.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג דם

שלי
    29/11/2007

שלום ותודה על התשובה
    סוג הדם של הינו 0 ואני לא בטוחה אם זה + או - נראה לי שזה -.
    תודה רבה
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות לסוג דם O

אמיר
    29/11/2007

סוג דם זה נוטה יותר מכולם לאלרגיות. להלן המלצות :
    המלצות לבעלי סוג דם O

חוזקים: מערכת עיכול עמידה, מערכת חיסונית חזקה, הגנות טבעיות מפני זיהומים, חילוף חומרים יעיל
    חולשות: אי-סובלנות לתנאים חדשים, המערכת החיסונית עלולה להיות חזקה מידי ולתקוף את עצמה
    סיכונים רפואיים: הפרעות בקרישת הדם, מחלות דלקתיות (דלקת מפרקים ועוד), תת-פעילות של בלוטת התריס, כיבים, אלרגיות. נטייה לפסוריאזיס, אסתמה של העור, אסתמה.
    המלצות תזונתיות: בשר אדום רזה, בשר עוף, כבד, דגים (בקלה, נסיכת הנילוס, סול, סרדין ומעט פחות טונה, סלמון וקרפיון), עד 4 ביצים בשבוע,עד 7 מוצרי חלב בשבוע, שמן זית, אגוזי מלך, גרעיני דלעת, לוביה, כוסמת, לחם מחיטה נבוטה, ירקות ירוקים כהים, דלעת, ארטישוק, בצל יבש, חסה ערבית, עלי סלק, פלפל חריף, שום, תרד, בננה, גויאבה, מנגו, שזיפי, קארי, כורכום, תה ירוק, סודה.
    להימנע: צמצום מוצרי חלב, פחמימות וקטניות, דגים מעושנים, נקניקים, מרגרינה, שמן סויה, שמן תירס, בוטנים, גרעיני חמניות, אבוקדו, חמוצים, מלפפון, תירס, חצילים, כרובית, מלון, מנדרינות, תפוזים, חומץ, פלפל שחור, קפה, בירה, יין לבן, משקאות חריפים, תה רגיל.
    תוספי מזון: ויטמין B, סידן, יוד, אצת קלפ.
    אימון גופני: התעמלות אירובית/שחייה/ריצה קל/הרמת משקולות/אומנויות לחימה/רכיבה על אופניים/הליכה מהירה/ריקוד.

(לפרטים נוספים מומלץ הספר: "אכול נכון לפי סוג הדם שלך", ד"ר פיטר ג. ד'אדאמו, מודן הוצאה לאור, 2004).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו