שתיית תה אזוב מצוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית תה אזוב מצוי
    לידר
    09/11/2010

שלום רב,
    האם שמעתן על כך ששתיית תה אזוב מצוי (זעתר ) יכולה לעזור במניעת התקפי אסתמה במידה ושותים באופן קבוע ? מדובר בילד בן 3.
    תודה מראש,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית תה אזוב מצוי

הוספת תגובה

• שתיית תה אזוב מצוי - תגובה

שחר דוידמן
    09/11/2010

לא ידוע לי על טיפול עם אזוב מצוי דוקא לאסטמה הוא טוב להזעות,מכייח,מרגיע את מערכת העיכול
    לאסטמה הייתי מציעה את האסטרגלוס למניעה.הוא מחזק את הריאות ויעזור לאסטמה.
    גם אקליפטוס וקמומיל יכולים לעזור.בחליטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באסטרגלוס לאסתמה

רוני
    09/11/2010

שלום,
    בהמשך להמלצתך, טיפול באסטרגלוס לאסתמה עבור ילד בגיל 3, קראתי ומצאתי כי אסור לתת את הצמח בזמן מחלה, אלא רק בין מחלות, לחיזוק. אם נותנים את הצמח בזמן מחלה אקוטית, זה מחזק את כל הפעילויות של הגוף, ולכן יכול להגביר את המחלה.
    מה דעתך? האם כוונתך לכמוסות, לסירופ? יש חברה מומלצת? למשך כמה זמן לוקחים אותו?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באסטרגלוס לאסתמה - תגובה

שחר דוידמן
    09/11/2010

עדיף בטיפות כי מנסיוני יותר קל גם לעיכול וגם ללקיחה פשוט שמים טיפות בכוס מים או מיץ ושותים
    נכון, לא לתת אותו בזמן מחלה אלא בזמן שהוא בריא ,אם כי אסטמה היא לא מחלה אקוטית הכוונה היא לשפעת אז גם אם הוא בהתקפת אסטמה אין בעיה לתת אותו דווקא זו המטרה של הצמח לטפל באסטמה.
    אך אם הילד מקורר עם חום ושפעת,גרון כואב,דלקת אזניים אז לא כדאי לתת אותו אלא לחכות שהוא יבריא .

את יכולה להתקשר אלי אני יכולה לתת לך פורמולה סינית מצויינת שהיא מיוחדת לאסטמה
    שאני מכינה מצמחים סיניים כמובן ברשיון משרד הבריאות עם תווי תקן.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו