מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה שנמשכת 15 שנהיויו09/12/2007
שלום רב,
אני בן 29 ומאז גיל 12 יש לי חצ'קונים (אקנה) בפנים, בראש, בגב, בידיים ובחזה. בנוסף, הפנים שלי
שומניות מאוד.
הייתי אצל מספר רופאים בעבר ואפילו לקחתי רואקוטן שעזר לתקופה קצרה, אך התופעות לוואי
פגעו בי בצורה רצינית.
בנוסף, ניסיתי במהלך תקופות שונות לוותר על סוגי אוכל שונים אותם אני נוהג לאכול בכדי לראות
אם יש לזה שפעה על מצב העור (כגון: עגבניה, שום, בצל, חריף וכו') - דבר שתרם לפרק זמן קצר
מאוד ואז חזר לקדמותו.
נאמר לי בעבר שיש לי כנראה הורמון גברי יתר על המידה.
אני משתמש בסבון דרמקס שנועד לייבש את מצב העור.
לצערי דבר לא עוזר.
האם נראה לך כי יש באפשרות צמחי מרפא לעזור לי בעניין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ממושך
ד''ר אמיר קיטרון10/12/2007שלום רב,
אני מאד ממליץ על ניקוי תקופתי של הגוף, באמצעות חיזוק הכבד והכליות, עם חליטה כמו "ניקוזית".
כן מומלץ להימנע מסבונים ומקרמים כימיים על העור; אפשר לנקות מידי ערב עם תמיסה מחטאת, כמו "מי צורי", ולטפוח בעדינות עם הרכב כמו "נימית".
ניתן להשיג הנ"ל למשל אצל "אורגניק מרקט".
אם תומר לי מה סוג הדם שלך, אכתוב לך גם המלצות לגבי תזונה וויטמינים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה וצמחי מרפא
גבריאל13/12/2007שלום לך
צמחי מרפאהיעילים ביותר לאקנה הם:
1. תמצית שורש לפה
2. תמצית שיח אברהם
בברכת יוםטוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)