בנוגע להרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע להרזיה
    הני
    28/01/2011

שלום הומלץ לי על מספר צמחים המעודדים הרזיה וקניתי אותם
    הצמחים הם :
    סרפד
    עלי ארטישוק
    שומר
    עלי זית
    אשמח אם תייעצו לי האם זה נכון הם באמת יעזרו לירידה במשקל ? כמובן שאני משלבת דיאטה
    והאם ניתן לשלבם יחד בלי לגרום תגובה אלרגית
    תודה אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע להרזיה

הוספת תגובה

• בנוגע להרזיה - תגובה

שחר דוידמן
    29/01/2011

הצמחים האלו משתנים לכן יכולים לעזור בירידה במשקל
    דיאטה נכונה תעזור לך יותר בהורדת משקל
    והצמחים ניתנים לשילוב ואינם יוצרים אלרגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע להרזיה - תגובה

ד''ר אמיר קיטרון
    29/01/2011

שלום הני

כן, הצמחים טובים.

אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך ולהציע תזונה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג הדם שלי זה 0

הני
    29/01/2011

ובבקשה עזור אני שנה וחודש אחרי לידה ואני מיואשת כבר גובהי 160 ומשקלי 70 וכלום לא זז אצלי אני מנסה בכל כוחי חוץ מהתעמלות שקצת קשה לי לשלב כי בעלי חוזר מאוחר מהעבודה ואני עם התינוקת כל הזמן אני מנסה הכל בבקשה בבקשה עזור
    ושוב לגביי הצמחים ניתן לערבב יחד בלי לעשות בדיקה זאת אומרת שבוע של שימוש ואז לערבב יחד ? תודה רבה אני רוצה דיאטה שתשפיע מהר שתראה תוצאות אחרי נסיון של שנה וחודש לרדת עם דיאטות מהמומלצות אכילה כל 3 שעות אכילה של ארוחות מסודרות כלום לא זז מיום ראשון אני מתחילה עם הצמחים ומקווה לטוב
    אני יכולה להכין בקבוקים מהצמחים ( זאת אומרת לקחת חופן להרתיח או להשרות במים חמים לחכות שיתקרר לשים מעט בבקבוק מים מנרלים) ולשתות אותם במהלך כל היום במקום מים כמובן במינון נמוך.?.?........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו