פצעי עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי עור
    ניסים
    07/01/2008

שלום, יש לי פצעים אדומים בעור, חקת כמו אקנה וחלקם קטני ואדומים, הפצעים הם באיזור הירכיים העליונות, ישבן וכתפיים, האם ידוע לך על משהו שיכול לעזור לי?

תודה, ניסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי עור

הוספת תגובה

• שלום רב

שחר דוידמן
    08/01/2008

כן,מריחה של אלוורה ופרופוליס ,יש קרם שהוא עם אלוורה ופרופוליס שהוא טוב לחיטוי,לייבוש פצעים ולחלוח העור,האלוורה היא נגד גירודים,פטריות,ולכל בעיות העור מאוד מומלץ
    אם יש לך צמח טרי זה הכי טוב פשוט לחתוך את העלה ולמרוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בגוף

ד''ר אמיר קיטרון
    12/01/2008

שלום נסים,

לדעתי זה מצביע על עומס רעלים רב בגוף. אני ממליץ על חליטה מנקזת רעלים, "ניקוזית" (להשיג בניו-פארם) . כמו כן, כדאי למרוח על הפצעים פעמיים ביום שמן "דם המכבים" (קיים גם כן בניו-פארם). אנא חזור אליי גם עם סוג הדם שלך- אני רוצה להציע לך תזונה.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי עור

גבריאל
    02/02/2008

שלום לך

ניקוי גוף מרעלים ומתכות כבדות הוא הטיפול הראשוני לפחות 4-6 חודשים.

כול זאת בהשגחת נטורופט מוסמך.

בברכה
    גבריאל בן סימון
    נטורופט מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו