מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותליאל21/10/2007
רציתי לדעת אילו צמחי מרפא יכולים לעזור למקרה של אל ווסת ,לחץ נפשי מתח חרדה ,אקנה ,גזים ,נפיחות בבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאל
ד''ר אמיר קיטרון22/10/2007לאל-וסת: עיסוי הבטן עם שמן מרווה מרושתת
אקנה: ניקוי הגוף עם צמחים מחזקי כבד, כמו סירפד, זקן תירס, שן ארי (למשל, "ניקוזית"- להשיג בניו-פארם); ניקוי הפנים ואיזון הפרשות עם צמחים כמו חי-עד וציפורן (כמו "מי צורי", להשיג באורגניק מרקט); טיפול נקודתי בפצעים עם זני אזובית (כמו "מי צורי", אורגניק מרקט);
מתח ולחץ, איזון הורמונלי: אמבטים עם שמני מיורן, אזוביון, אילאנג (למשל ":לבונה", אורגניק מרקט)
גזים : השריית זרעי אניס, כמון, וכוסברה במים משך הלילה, סינון בבוקר, הוספה לשמן זית ונטילת כפית ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקום ללימוד צמחי מרפא ארץ-ישראלייםהראל21/10/2007
שלום אמיר
האם אתה מכיר מקום בו מלמדים על צמחי מרפא הגדלים בארץ, לשימושים רפואיים ?
אודה על תשובתך
הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד צמחי מרפא א"י
ד''ר אמיר קיטרון22/10/2007שלום רב,
ד"ר מינה פארן מעבירה קורסים טובים, אם כי לא בדגש על צמחי א"י.
במרכז מו"פ אזורי יהודה מתקיימים ימים מרוכזים בנושא, 02-9960061
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירפדחסוי21/10/2007
תודה רבה.
תוך כמה זמן אפשר לראות תוצאות באקנה?
והאם בשבועים הראשונים ששותים אותו כל הפצעים יוצאים החוצה ?
חיצונית אני מטפל אצל קוסמטיקאית עם מוצרים של MD פרמולישנס
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באקנה
ד''ר אמיר קיטרון21/10/2007שלום רב
כדי לראות תוצאות יידרשו לפחות 4 שבועות (עם חליטת "ניקוזית" והטיפול שכתבתי עליו).
לא אמורים לצאת יותר פצעים בשלב הראשון.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסתמהסינטיה19/10/2007
לטיפול באסתמה - אפילו הבטיח לי ריפוי- הביאו לי "צמח טל" שניקטף ברמת הגולן
האם אתם מכירים את הצמח הזה , האם הוא לא מסוכן ובאמת יעיל
מה המינון?
בתודה
סינטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "צמח טל"
ד''ר אמיר קיטרון20/10/2007שלום רב
לצערי איני יודע באיזה צמח מדובר.
אפשר לקבל יותר פרטים? ידוע שמו הרשמי העברי/ערבי/לטיני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתמה
סינטיה22/10/2007מדובר בצמח המרווה - האם יש לצמח הזה סגולות נגד האסתמה או כל תסמין אחר למשל עייפות כרונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח המרווה
ד''ר אמיר קיטרון22/10/2007שלום סינטיה
לא ידוע לי על תועלת של הצמח לבדו לאסתמה. אני ממליץ תחת זאת על ניקוי הגוף, עם חליטה כמו "ניקוזית", שקיימת בניו-פארם (ומרווה היא אחד מרכיבים רבים בה), ועל תרסיס לגרון, כמו "שונם", שקיים באורגניק מרקט.
החליטה תעזור גם לעייפות כרונית.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד מרביץמישהי18/10/2007
שלום למנהל
- יש לי ילד, ברוך השם, בן 7, חזק ושובב. קצת יותר מדי שובב. הוא מרביץ כל הזמן לכל הסביבה. הלכנו לאבחון והוא לא סובל מהפרעות כלשהן. מה שכן, ההתנהגות שלו, עכשיו הוא בכתה ב', נורא מפריעה בבי"ס. האם תוספים טבעיים מומלצים בגילאים כאלו - פרחי באך ודומיו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון עצבי לילד
ד''ר אמיר קיטרון20/10/2007שלום רב
אני ממליץ פעמיים בשבוע אמבט מאזן עצבים, הקרוי "לבונה". להשיג למשל בסניפי אורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ18/10/2007
האם אתה מכיר תרופה טבעית שקונים בבתי טבע שמנקה את הגוף מרעלים ועוזרת לחיזוק הרחם?
והאם אתה חושב שזה יכול לסייע בקליטת הריון בנוסף לכל שאר הבדיקת שאני צריכה לעשות?
כמו חשד להידבקויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי הגוף
ד''ר אמיר קיטרון20/10/2007אני ממליץ על החליטה המנקה "ניקוזית" - ניתן להשיג בכל סניפי ניו-פארם
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרפדחסוי18/10/2007
שלום רב,
אני בן 16 וחצי ואני סובל מאקנה מטופל חיצונית אצל קסמטיקאית ניקוי חומצות גליקוליות
ותכשירים על בסיס חומצה גליקולית
על מנת לזרז את הניקוי בהצאת השומנים אמרו לי לשתות סרפד שהוא ינקה
רציתי שתנחה אותי כמה לשתות יש ל בתיונים את התה
ותוך כמה זמן זה משפיע ומה הפעולה בעצם
מצטער על החפירה,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירפד
ד''ר אמיר קיטרון20/10/2007שלום רב,
סירפד אכן מועיל בתהליך הטיפול באקנה. אני ממליץ שלקול הרכב של עוד צמחים איתו, "ניקוזית", שנמכר בניו-פארם.
ניתן להכין 4 כוסות מכפית סירפד ולשתתות 1-3 כוסות ביום, בין הארוחות.
כמו כן, אני ממליץ על ניקוי הפנים, להגנה מצלקות, מידי ערב, עם "מי צורי" ונקדותית על פצעונים: "אלמוגן"(להשיג באורגניק מרקט).
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילבהשרה17/10/2007
האם חילבה- מה שאוכלים התימנים עם המרק עוף- הוא מאכל שמכיל הרבה קלוריות או שהוא דל בקלוריות?
אני עושה דיאטה כדי להוריד במשקל, האם אני יכולה לאכול חילבה חופשי, כמו שאני יכולה למשל לאכול מלפפונים חופשי בלי לפחד שזה משמין. למה נדמה לי שהחילבה היא שומנית?
ושאלה אחרונה: איזה יתרונות בריאותיים יש לחילבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילבה
ד''ר אמיר קיטרון20/10/2007שלום עינבל
החילבה מסייעת בספיגת הסוכר, עשירה בנוגדי חימצון ועוד. היא בהחלט מזון בריא.
ב- 100 גר' זרעי חילבה יש 323 קלוריות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בגרון וחרדהקובי16/10/2007
אני בגיל 27 סובל מחרדות שמתבטאות בגוש תקוע בגרון מזה מספר שנים רב.
פניתי לרופא המשפחה והוא אמר שזה בגלל מחסור בסרוטונין במוח ולכן רשם לי תרופה מגבירת סרוטונין בשם רסיטל 20 מ"ג שאמורה לפתור את הבעיה.
בשל תופעות לוואי רבות שידוע לי על התרופה ועל הצורך לקחת אותה לכל החיים,העדפתי שלא להתחיל עם זה כלל ופניתי לנטורופת.הנטורופת המליץ על שימוש בצמח רודיולה רוזאה.האם ידוע לך על כך שרודיולה יכולה לפתור בעית גוש בגרון כתוצאה מחרדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Rhodiola rosea
ד''ר אמיר קיטרון16/10/2007קובי יקר
לא התנסיתי אישית, אך מן הספרות עולה שאכן הצמח עשוי לעזור.
אני ממליץ בנוסף על אמבט מאזן מערכות עצביות ומרומם מצב רוח, "לבונה".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידןשרה15/10/2007
באילו מזונות (חוץ מגבינות) יש הרבה סידן?
האם סידן מירקות (למשל כרובית) נספג פחות טוב מאשר סידן מגבינה?
האם כדי שהסידן יספג טוב בגוף עלי לאכות איתו משהוא שומני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן ולא מחלב
ד''ר אמיר קיטרון16/10/2007שלום שלומית,
אם הסידן מחלב היה נספג כ"כ טוב, בארצנו משופעת מוצרי החלב לא רק שלא היה אוסטאופורוזיס, עצמותינו היו בולטות החוצה...
סידן טוב יש בסרדינים, ברוקולי, ושומשום וטחינה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיפה להזמין?הדס14/10/2007
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הצמח הזה והאם עושים מישלוחים של שתילים או זרעים של הצמח לאיזור דרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה להזמין
ד''ר אמיר קיטרון15/10/2007שלום הדס,
על איזה צמח את שואלת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמי....לינה13/10/2007
הי
חמי חולה באלצהיימר ויש לו עוד 2 בעיותL
אחת כואב לו הגרון הוא לוקח טבליות מציצה נגד פטריות .....אשתו טוענת שהכאבים בגלל הסגריות והנחירות בלילה....הרופא אמר שיש לו פטריות בפה....האם יש טיפול טבעי לדבר הזה?
השנייה-דלקת פרוסטטה כל הזמן מתלונן על כאבים בבטן תחתונה כבר אי אפשר לעשות לו ניתוח כי הוא בן 78 מאוד רזה.....ולא כ"כ יכול לשתף פעולה אחרי ניתוח וגם מאווווד רגיש לכאבים....האם לזה יש תרופה טבעית שיכולה להקל?
בתודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בגרון; בעיות פרוסטטה
ד''ר אמיר קיטרון13/10/2007שלום רב
אני ממליץ על תרסיס מחטא לגרון, "קליטה"
כמו כן , לבעיית הפרוסטטה מומלץ דקל ננסי, ואם לחץ הדם תקין, אפר חליטת "ניקוזית"
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב- קצת דחוףעידו12/10/2007
שלום רב, רציתי לדעם האם ישנה בעיה לשלב בין הצמחים אונה דה גאטו ואסטרגלוס לבין התרופה הטבעית "רמוטיב" שעשויה מתמצית היפריקום.
לא הצלחתי לקבל תשובה באף מקום. אודה מאד אם תוכל לעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב פרע עם אונה דה גטו
ד''ר אמיר קיטרון13/10/2007לא ידוע לי על בעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ12/10/2007
שלום רב
גיסתי בת 31 סובלת כבר חצי שנה אולי קצת יותר מתופעות שבוע לפני מחזור כמו: מצבי רוח חזקים ,גודש בחזה,כאביח בטן תחתונים יותר מפעם
היא לוקחת ויטמינים כמו:אומגה 3, evening primrose oil(סוג של שמן צמחים בתוך כדור), מינראלים,milk thistle (צמח שמנקה את הכבד).
האם ניתן לעשות משהוא כדי להפחית או להעלים את התופעות.
ומדוע נובעות התופעות החזקות לדעתך?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לפני מזור
ד''ר אמיר קיטרון13/10/2007שלום קרן,
הייתי מנסה חליטה מורכבת יותר לניקוי רעלים, כמו "ניקוזית".
לאיזון מערכות הורמונליות מומלץ תחליב באמבט, "לבונה".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ10/10/2007
לצערי עברתי הריון מחוץ לרחם האם מותר להתחיל עכשיו טיפולים ברפלקסולוגיה כרגע אני בתהליך של התנקות כמו הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלקסולוגיה
ד''ר אמיר קיטרון11/10/2007שלום קרן,
אני לא בקי בתחום זה, אך לא מעריך שיש בעיה.
בנהצלחה בפעם הבאה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)