מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיותם26/12/2007
אתה מכיר את העץ ווקנגה אפריקנה?
ההשפעה של זה תכלס אמורה להיות זהה להשפעה של איבוגה, רק שזה טיפה רעיל..
הבנתי שהיו משתמשים בזה כדי ליצור חיצי רעלץ
אוכלים את הזרעים והשורש ורוט בארק שאני לא יודע מה זה בדיוק.
אפשר לקבל מידע בנושא?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואקנגה אפריקנה
ד''ר אמיר קיטרון01/01/2008שלום רב
אני מכיר את הצמח, הוא נחשב מעורר מינית, ומעורר הזיות (בדומה לדודאים, אצלנו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ושאלה על גירודים בעוררינה24/12/2007
כמעט בכל הגוף. אני מסתבר אלרגית לחומרי הבישום השונים ואכן נמנעת מלהשתמש בהם ובכל זאת עדיין אני מגרדת בעור [עד שריטות ממש] האם ישנה איזו שהיא חליטה של צמחי מרפא או משחה שיכולה להרגיע את הגרד מיד כשזה מתחיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים בעור
ד''ר אמיר קיטרון24/12/2007מומלץ שמן "דם המכבים"- קיים ברב סניפי ניו-פארם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאל24/12/2007
האם קיימים צמחי מרפא להורדת לחץ דם, מה הם והיכן אפשר להשיגם? האם זה בסדר להשתמש בהן באופן יום יומי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתון לחץ דם
ד''ר אמיר קיטרון24/12/2007בצריכה פנימית: שום, חליטות מלוח קיפח, דם המכבים.
במקלחת/אמבט: תערובת "לבונה" (להשיג באורגניק מרקט) עם שמני מיורן, אזוביון, קליפות תפוז ואילנג.
אין מניעה לשימוש יום-יומי.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיאסטניה גרביסאלמוני22/12/2007
מה טוב למיאסטניה גרביס אודה לך מאוד!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיאסתניה גרביס
ד''ר אמיר קיטרון23/12/2007זוהי תופעה אוטו-אימונית שפוגעת בין היתר בשרירים.
אבקש שתכתוב לי לדוא"ל שלי מהו סוג הדם שלך ומס' טלפון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מעלימים כתמים בפנים?עדי21/12/2007
האם אתה מטפל גם בכתמים בפנים?
תוכל להגיד לי מה אני יכולה לעשות כדי שיעלם לי כתם (שנוצר מעגיל שעשיתי)
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בפנים
ד''ר אמיר קיטרון23/12/2007שלום ירדן
לכתמי פיגמנטציה חומים, מאד מומלץ למרוח "שמן דם המכבים" מידי ערב, משך מספר חודשים.
ניתן להשיג במח' הטבע במרבית סניפי ניו-פארם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...=> עוד שאלה..
עדי23/12/2007לאחר כמה זמן באמת אני יראה שינוי והאם זה ירד לי לגמרי או שזה רק יבהיר לי את האזור? והאם זה הוכח?
ושוב תודה מראש ::)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אמיר24/12/2007כתם שמצוי למעלה משנתיים, קשה מאד להעלים.
כתם חדש יותר ניתן לטשטש תוך מספר חודשים, עד כדי מראה כמעט אחיד של העור.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלורופיל נוזלי בשילוב כדורים..רבקה20/12/2007
שלום,
התחלתי להשתמש בכלרופיל נוזלי, ובגלל שאני מודעת לזה שעלולה להוווצר בעיה בשילוב
עם תרופות אני רוצה לוודא שניתן לקחת את הכלורופיל בשילוב עם תרופה להורדת לחץ דם
(לופרסור)
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלורפיל ותרופות
גבריאל24/12/2007
שלום לך
אין שום בעיה להשתמש במשקה כלורפיל באופן קבוע הוא אינו מתנגש עם שום תרופה.
בברכה
גבריאלבן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי תבליןחן19/12/2007
האם לצמחי תבלין שקונים יש יכולת ריפוי? טימין, לואיזה בזיליקום וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגולות של צמחי תבלין
אמיר20/12/2007ברור שיש תועלות. טימין (קורנית) מחזקת מערכת חיסון, אנטי חיידקית; ריחן (בזיליקום) - עוזר נגד תולעים ועוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרד- כצמח מרפא?ענת17/12/2007
הי, בקורס צמחי מרפא נפל בחלקי להכין עבודה על תרד. האם אתה מכיר שימושים רפואיים בתרד? 'תרופות סבתא'? משהו?
אודה מאוד על כל תשובה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרד כצמח מרפא
אמיר20/12/2007שלום ענת,
תרד עשיר ביותקר בבטא-קארוטן, יותר מגזר, ובהיותו נוגד חימצון עז, נחשב כאמצעי למניעת סרטן. חשוב מאד למעשנים.
בתרד חומצה פולית ואבץ- מומלץ לנשים בהריון.
לעומת זאת, עלול להכביד על הכליות ואינו מומלץ לסובלים מדלקות מיפרקים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילהאור17/12/2007
היי
אני בת 26 ובתחילתו של ההריון הראשון.
אולי יש כאן המלצות איך אפשר להקל על הבחילות בהריון?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים להקלת בחילות בתחילת הלידה
אמיר20/12/2007שלום רב,
אני מאד ממליץ על עלי פטל, קמומיל וג'ינג'ר, בחליטות (את הג'ינג'ר אפשר גם לאכול).
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בין צמחיםדוד13/12/2007
האם ניתן לשלב בין רודיולה לבין רמוטיב(שעשוי גם מצמח היפרקום) שאת זה נתן לי רופא משפחה
יש בזה בעייה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדיולה ורמוטיב
גבריאל14/12/2007לא מומלץלשלב בין שניהם
בברכת יוםטוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסטיק תימניחסוי13/12/2007
אני מאובחנת כסובלת משחלות פוליציסטיות. מנסה להכנס להריון בסיוע איקקולמין ואוביטרל. המליצו לי על נטילת מסטיק תימני ואכן התחלתי לקחת בטיפות. במה בדיוק זה אמור לעזור והאם אין בעייתיות בשילוב עם התרופות הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסטיק תימני
נורית19/12/2007המסטיק תימני מקצר ימי וסת,עוזר לביוץ.עוזר להכנס להריון ויש עוד הרבה דברים שהוא מסוגל הוא פשוט טוב מאד. ומומלץ לקחתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חסוי20/12/2007ואין בעיה בשילוב עם הורמונים כגון איקקלומין ואוביטרל? אין פגיעה בתפקוד ההדדי? ואשמח לפירוט של שאר תכונות המסטיק התימני. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטותטל12/12/2007
שלום,
קראתי שחליטת שורש זנגוויל ושתיית המים עוזרת לירידה במשקל.
כמו כן גם חליטת זרעי שומר.
האם ידוע על זה משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטות
ד''ר אמיר קיטרון12/12/2007שלום עדן,
אני לא רואה תועלת בשומר, שדווקא מרגיע. ייתכן שזנגביל עוזר מעט.
שווה לנסות חליטת "ניקוזית" - להשיג בחלק מסניפי ניו-פארם, או באורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טל13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה שנמשכת 15 שנהיויו09/12/2007
שלום רב,
אני בן 29 ומאז גיל 12 יש לי חצ'קונים (אקנה) בפנים, בראש, בגב, בידיים ובחזה. בנוסף, הפנים שלי
שומניות מאוד.
הייתי אצל מספר רופאים בעבר ואפילו לקחתי רואקוטן שעזר לתקופה קצרה, אך התופעות לוואי
פגעו בי בצורה רצינית.
בנוסף, ניסיתי במהלך תקופות שונות לוותר על סוגי אוכל שונים אותם אני נוהג לאכול בכדי לראות
אם יש לזה שפעה על מצב העור (כגון: עגבניה, שום, בצל, חריף וכו') - דבר שתרם לפרק זמן קצר
מאוד ואז חזר לקדמותו.
נאמר לי בעבר שיש לי כנראה הורמון גברי יתר על המידה.
אני משתמש בסבון דרמקס שנועד לייבש את מצב העור.
לצערי דבר לא עוזר.
האם נראה לך כי יש באפשרות צמחי מרפא לעזור לי בעניין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ממושך
ד''ר אמיר קיטרון10/12/2007שלום רב,
אני מאד ממליץ על ניקוי תקופתי של הגוף, באמצעות חיזוק הכבד והכליות, עם חליטה כמו "ניקוזית".
כן מומלץ להימנע מסבונים ומקרמים כימיים על העור; אפשר לנקות מידי ערב עם תמיסה מחטאת, כמו "מי צורי", ולטפוח בעדינות עם הרכב כמו "נימית".
ניתן להשיג הנ"ל למשל אצל "אורגניק מרקט".
אם תומר לי מה סוג הדם שלך, אכתוב לך גם המלצות לגבי תזונה וויטמינים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה וצמחי מרפא
גבריאל13/12/2007שלום לך
צמחי מרפאהיעילים ביותר לאקנה הם:
1. תמצית שורש לפה
2. תמצית שיח אברהם
בברכת יוםטוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווירוס לאחר השתלת כליהאבי08/12/2007
שלום
אני עברתי לפני 10 חודשים השתלת כליה ולאחר מכן היה לי ווירוס פוליאומה
אילו צמחי מרפא טוב לי לשתות כנגד ווירוסים ובכלל בישביל הבריאות ושגם לא יביאו שום נזק בכלל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס
ד''ר אמיר קיטרון08/12/2007שלום אבי
אני ממליץ על אכילת הרבה שום, לימון
כמו כן חליטות צטרה
חליטה שנקראת "חיסונית" - בטל' 02-9605040
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא ווירוסים
גבריאל13/12/2007שלום לך
רק לאחר יעוץ עם נטורופט מוסמך וראיית כול ההיסטוריה הרפואית שלך אני ממליץ לך על צמחי מרפא החזקים ביותר נגד וירוסים והם:
1. תמצית פו דה ארקו מהאמזונס.
2. תמצית אונה דה גאטו
בברכת רפואה שלימה
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרווהטל07/12/2007
שלום
אני חולטת בכוס מים רותחים 5 עלי מרווה ושותה.
כמה כוסות מומלץ לשתות ביום?
אני לא בהריון ולא מניקה, בת 35.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרווה
ד''ר אמיר קיטרון08/12/2007שלום רב
אין בעיה אפילו ב- 3 כוסות ליום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למרווה
טל08/12/2007תודה.
1. האם לשתיית חליטת מרווה (5 עלים) פעמיים ביום
יש יעילות משמעותית בנושא עצירות?
2. האם לשתות על קיבה ריקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרווה לעצירות
אמיר08/12/2007לא אמור לעזור.
ניסית זרעי לחך?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרעי לחך.
טל09/12/2007לא ניסיתי.
איפה קונים? איך משתמשים? כמויות ותדירות שימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרעי לחך
ד''ר אמיר קיטרון10/12/2007משיגים בבית טבע, אפשר לשאול שם גם על מינונים ואופני שימוש
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים ועצירות
גבריאל13/12/2007
שלום לך
כדי לטפל בעצירותבצורה יסודית אני ממליץ להשתמש בכמוסות של אצה כלורלה או במשקה כלורפיל.
בברכת יום טוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)