מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוורהRika23/09/2007
שלום,
קראתי שלאכילת הג'לי שבתוך עלי האלוורה יש השפעות חיוביות על מערכות שונות בגוף.
אשמח לדעת מה ידוע על זה ובעיקר אם יש איזה סכנה בשימוש זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל האלו-ורה בצריכה פנימית
ערן תומר23/09/2007ריקה שלום!
לג'ל האלו-ורה תכונות נפלאות גם לצריכה פנימית, הרמב"ם הוא שגילה זאת לעולם
ומאז ועד עתה הג'ל בשימוש ,מטפל באופן ישיר במערכת העיכול ובאופן עקיף תורם למע' החיסון
עור,נשימה,כלי דם ועוד.
כל זה נכון שמדובר בג'ל עצמו, הקליפה רעילה,יש בה משלשלים,ולכן גם בשימוש במשקאות שמטרם שילשול,(איני יכול להמליץ עליהם), יש הרבה מאוד זנים של אלו-ורה ורק שניים מהם
מותרים לצריכה פנימית,ומכיוון שאיני יודע האם לרשותך זן רעיל או לא, לא אמליץ לך עך צריכת הג'ל שלו.
לג'ל האלו-ורה טמפרטורה קרה, ולכן אינו מומלץ לצריכה פנימית במקרה הנובע מחוסר איזון המעיד על מעורבות של קור,
וכן אינו מומלץ לאישה ההרה בחודשי ההריון הראשונים ובמיוחד לא עם רקע של הפלות ספונטניות,המחמירים מעדיפים להמנע מצריכה פנימית כל ההריון.
ג'ל האלו-ורה שקוף,תכשיר ג'ל אלו-ורה ירוק מעיד על תהליך יצור שאינו נקי משאריות קליפה
וצרוף של צבע מאכל ירוק למען מראה יפה,
שמח להפנות אותך למוצרי חברת F.L.P. (כולל משקאות)שמתמחה בגידול אורגני של אלו-ורה במדבריות אריזונה,ומצאה פטנט לייצוב הג'ל כך שנשאר פעיל ומיוצב,עם פג תוקף של -4 שנים
ובטחון בריכוז ונקיון המיטביים האפשריים
אשמח לתת לך פרטים נוספים במייל!
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד ניתן לדעת אם הצמח רעיל?
Rika23/09/2007ערן שלום,
תודה על התשובה המקיפה. העניין הוא שיש לי צמח אלוורה מפואר בגינה והתחלתי לאכול מהג'ל שלו, אבל עכשיו הפחדת אותי בידיעה שיש גם זנים רעילים. איך אפשר לדעת לאיזה זן שייך הצמח שגדל אצלי בגינה? פשוט חבל לא להינות מיתרונותיו של צמח טרי, זמין ואורגני.
תודה, ריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו-ורה,צריכה פנימית!
ערן תומר23/09/2007ריקה שלום!
קודם כל בשימוש החיצוני אין כל בעיה.
הפרח של שני הזנים הראויים הוא צהוב,אם הפרח שלך בצבע אחר אל תכניסי אותו לפה!
והיה והפרח שלך צהוב והחלטת להשתמש בג'ל פנימית ,כדאי לך לבדוק זאת בזהירות
בכמויות קטנות(לא יותר מכפית ג'ל )
אני משתמש המון בג'ל מהגינה למטרות חיצוניות,ואיני שותה אותו למרות שאני בטוח בכשרותו
רק בשל הטעם המר והמתרד שבהכנתו לשתיה/אכילה, אני מעדיף את המשקה המוכן של F.L.P.
וכך ממליץ לך.
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עזרת לי מאד
Rika23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פרקיםטל17/09/2007
צהריים טובים,
האם יש לך המלצות לנושא של דלקת פרקים שאינה כרונית? יש לי כל כמה חודשים דלקת שמתפשטת לאיברים שונים בגוף ועוברת מעצמה או עם טיפול תרופתי קל.
תודה מראש
ושנה טובה ובריאה לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פרקים עונתית
ד''ר אמיר קיטרון18/09/2007בהחלט יש המלצה:
- הרכבים חיצוניים נוגדי דלקת עם מיצויי ויתניה, מרווה מרושתת ועוד;
- חליטה מנקזת רעלים;
- התאמה תזונתית.
תוכלי לכתוב לי פרטים עלייך, כולל סוג דם, לדוא"ל שלי ואז אפרט יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא בהריוןמיה17/09/2007
בשליש הראשון להריון שתיתי בבוקר חליטת עלים, בדרך כלל עם לואיזה אך לעיתים גם עם זוטה או נענע. שתיתי כוס אחת ביום. האם יש סכנה לעובר? תודה על תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא בהריון
ד''ר אמיר קיטרון18/09/2007לא, חליטות פשוטות כאלו לא צריכות להוות בעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבש וקינמוןטל17/09/2007
שלום רב,
מקווה שאני בפורום הנכון עם שאלותי...
1. כשמוסיפים קינמון למשקה, האם עדיף אבקת קינמון (טחון) או מקלות קינמון,
או שזה לא משנה.
2. האם יש המלצות לצריכת דבש, איזה דבש לבחור, איך לדעת שהוא קרוב ככל האפשר למקור ללא תוספות / עיבוד.
תודה,
גמר חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבש וקינמון
ד''ר אמיר קיטרון18/09/2007שלום לימור
בד"כ תבלינים שלא נטחנו עברו פחות התחמצנות.
דבש: כדאי לחפש כזה שהופק באזורים רחוקים מכבישים ומערים גדולות.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל16/09/2007
שלום,
אני בת 34.
14-17 יום לפני המחזור אני מתנפחת. יש לי מחזור סדיר.
אבל שבועיים עם בטן נפוחה.... לא כואב אבל לא נעים.
קראתי ששמן נר הלילה ושמן הזיפן (בורג´) יעילים.
מה מומלץ מבין שניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות עקב הצטברות נוזלים לפני מחזו
ד''ר אמיר קיטרון18/09/2007שלום לימור
שני הצמחים הינם מקורות לחומצה גאמא-לינולאית. המחקרים לגבי יעילות חומצה זו לבעיה שתיארת אינם מצביעים על תועלת ודאית.
הייתי מנסה צמחים שמסייעים לניקוז מערכות: תערובת סירפד, צטרה, זקן תירס ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לנפיחות
טל18/09/2007בוקר טוב,
תודה על התשובה.
ניסיתי זקן התירס וסירפד, הם אולי משתנים אבל לנפיחות כ"כ ארוכה, כנראה על רקע הורמונלי
לפני מחזור , הם לא עזרו.
א. יש דברים אחרים שאתה יכול להציע לי לנסות?
ב. לגבי שמן נר הלילה ושמן בורג', למה הם יעילים במידה מוכחת?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןריקי16/09/2007
כל בוקר אני מתעוררת עם כאבי גב (תחתון) שנעלמים במשך היום האם יש משהו בצחי המרפא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון
ד''ר אמיר קיטרון16/09/2007מרבית האוכלוסיה הבוגרת בארץ סובלת מבעיה זו, בגלל היעדר גמישות של הגב התחתון וחולשת שרירי הבטן והגב. מומלצים תרגילי מתיחה וחיזוק כמו למשל : http://www.lombrozo.org/exercise.html
כמו כן, תוכלי להרפות שרירים תפוסים בעיסוי עם שמן סיני, או בהרכב צמחי ישראלי הפועל יותר לעומק, "שמן עברי".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד לחלוט צמחים?הדס16/09/2007
שלום,
רציתי לדעת מהי הדרך הנכונה לחלוט רוזמרין, ובכלל צמחי מרפא. האם לשים את הצמח במים רותחים? או במים שהורתחו?
אמרו לי שחליטה במים רותחים ממיתה את הצמח האם נכון?
תודה
ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד לחלוט צמחים
ד''ר אמיר קיטרון16/09/2007צמח כדאי לחלוט במים רותחים- להכניס אחרי שהמים רתחו, כדי לא לבשל הרבה, להשאיר כך עד 0 דקות, לכבות ולתת להתקרר עוד 20 דק'. לסנן ולשמורר בכלי סגור ומקורר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הדס18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק המערכת החיסוניתאלון ק14/09/2007
שלום, שמי אלון קוזוקרו, בן 24, חולה ניוון שרירים מסוג דושאן, מרותק לכיסא גלגלים.
כתוצאה ממצב זה המערכת החיסונית שלי חלשה.
רציתי לדעת איך לחזק את המערכת החיסונית שלי? במיוחד בחורף.
בנוסף לכך, הציעו לי לקחת אסטרגלוס בכמוסות.האם כדאי לקחת?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק המערכת החיסונית
ד''ר אמיר קיטרון15/09/2007שלום אלון,
אסטרגלוס בכמוסות אכן ניתן לקחת.
אני ממליץ על חיזוק הכבד יחד עם המערכת החיסונית בחודשים אלו, בעזרת חליטה שכוללת סירפד, קליפות אתרוג, שערות תירס, צטרה, מרווה, קורנית, עשב חיטה. זאת, משום שבסתיו הכבד גם כן חלש יותר.
חג שמח ובהצלחה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאשלומית11/09/2007
יש לי כמה שאלות 1.לילד בן 6 היפר אקטיבי לא אוכל טוב ולא ישן לילה רצוף האם אפשר לתת לו משהו להרגעה ומה?
2. במשפחה יש ילדה חולה מאד וההורים באי שקט עצבניים לא רגועים לא אוכלים נכון לא ישנים בלילה האב סובל מכאבי בטן חזקים בקיבה ומכאבי ראש מהלחץ מה אפשר לעזור לו.
אודה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד היפראקטיבי והורה מודאג
ד''ר אמיר קיטרון11/09/2007שלום רב
בשני המקרים מומלצים אמבטים מאזני מערכות עצביות והורמונליות, עם אזוביון, אילנג, מיורן
ניתן לכתוב לי דוא"ל הנחיות ספציפיות
בברכה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא והריוןתקוה10/09/2007
האם יש בעיה ליטול צמחי מרפא בזמן הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא והריון
ד''ר אמיר קיטרון11/09/2007אכן יש בעיה עם צמחים רבים בעת ההריון, כי חלקם מנסים לגרום הפלה לבעל החיים שאוכל מהם.
בחודשי ההריון המאוחרים יותר יש פחות בעיה.
למונונוקלאוזיס מומלצים צמחים מחזקי מערכת חיסונית ומחזקי כבד- סירפד, צטרה ועוד; תוכלי לכתוב לי דוא"ל עם פירוט של המצב הספציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדללי דם טבעייםא.10/09/2007
קראתי באינטרנט שנרשמו דימומים אצל אנשים מסויימים שנטלו ג'ינקו בילובה ושלא מומלץ ליטול ג'נקו בילובה למי שסבל מדימום כיבי או דימום תוך מוחי, וכמו-כן לא ליטול ג'ינקו בילובה שבועיים לפני טיפול דנטלי או ניתוח. האם או מה מכל זה בגלל דילול הדם שעושה הג'ינקו בילובה?
אם כל זה נובע מדילול הדם שעושה הג'ינקו בילובה אזי חומצות שומן מקבוצת אומגה 3 עם כל החשיבות שלהן לגוף, למח ולמצב הרוח, מדללות יותר את הדם או האם זה תלוי בכמות היומית?
אם אני כל יום נוטל ג'ינקו בילובה ומקבל כל יום כמות נאותה של אומגה 3 ונוטל תוסף שום שגם הוא מדלל את הדם ועוד ויטמין E (במזון ו/או במולטי ויטמין) שגם הוא מדלל דם, אזי זה לא יהיה דילול מוגזם או האם אכילת הרבה מירקות עליים ירוקים (או תוסף ויטמין K) המכילים ויטמין K הפועל לקרישת הדם, תבטל את דילול היתר של הדם מבלי לפגוע בפעולות הטובות של מדללי הדם שציינתי והאם זה מונע את תופעות הלוואי שציינתי בהתחלה כולל הצורך להפסיק שבועיים לפני טיפול דנטלי או ניתוח.
אם נתגלתה אצלי לפני למעלה מ-5 שנים במקרה בלבד (מבדיקת קלמידיה) רמת פרולקטין גבוהה מאד - דבר המצביע על פעילות יתר ואולי אף הגדלה של בלוטת יותרת המח אע"פ שאני לא מרגיש זאת בכלל - האם מומלץ או לפחות לא מזיק ליטול מה שציינתי ואיזה טיפולים טבעיים נוספים מומלצים???
סליחה על ריבוי השאלות ותודה רבה ושנה טובה ובריאות איתנה לך ולכל עם ישראל.
זאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונעי קרישה
ד''ר אמיר קיטרון10/09/2007אכן צמחים הם עוצמתיים וצריך להיזהר במינונים, אך הייתי מעדיף דווקא לצמצם נטילת תרופות מונעות קרישה.
ברצוני להוסיף שהצמח "דם המכבים" מועיל מאד למניעת קרישי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לסרטן הלבלברונית09/09/2007
באיזה צמחי מרפא ניתן לדעתך להשתמש כטיפול משלים לסרטן הלבלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול משלים לסובלים מסרטן
ד''ר אמיר קיטרון10/09/2007הדבר היחיד שהייתי משלים הוא צמחים מנקי גוף ומחזקי מערכת חיסונית: סירפד, דם המכבים, עשב חיטה, צטרה ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בכף הרגלאורית09/09/2007
שלום רב! בעלי סובל שנים רבות מיובש קשה בכפות הרגליים. הוא הלך לכמה רופאים וניסה המון טיפולים. ברוב המקרים הטיפול הקל מעט, אבל אח"כ המצב חזר לקדמותו.
הרגליים היום נראות זוועה! יש קילופים ודימומים, זה כואב ומגרד. וגם מתפשט לכל כף- הרגל.
למיטב הבנתי מדובר בסוג של פטריה.
השאלה שלי- מה אפשר לעשות כדי שזה יעבור? האם באמת מדובר בפטריה, או שזה סימפטום של בעיה אחרת?
אשמח לקבל תשובה ועצה בהקדם האפשרי, תודה מראש- אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש חמור ברגל
ד''ר אמיר קיטרון09/09/2007אכן, סביר שמדובר בפטריית עור.
אני ממליץ הן על שיקום עור בקוע, עם צמחים כמו דם המכבים, והן על חיסול הטרייה עם צמחים מתאימים: זני אזובית ואזוביון ועוד.
אוכל לאכוון הרכבים ספציפיים לפי נתוני סוג הדם של בעלך , גילו ועוד- אנא כתבי לי בדוא"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכיןליאל07/09/2007
ניתן לרכוש את צמחי המרפא עליהם אתה ממליץ בהנחה שאני גרה בנס ציונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן לרכוש צמחי מרפא והרכבים מהם
ד''ר אמיר קיטרון08/09/2007שלום רב
אנא מסרי לי אילו צמחים ספציפיים את מחפשת ואילו הרכבים וכך אוכל לסייע יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחפשת צמחי
ליאל09/09/2007מרפא שעוזרים ללחצים ומתחים לשיער יבש ,לבעיות גזים ונפיחות בבטן וכן גם לטיפול באקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאזור נס ציונה
ד''ר אמיר קיטרון11/09/2007תוכלי לכתוב לי דוא"ל ואכין לך רשימת המלצות היכן ואילו מוצרים אפשר לרכוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
ליאל11/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להירגע....מלי06/09/2007
אני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה.
רציתי לדעת אם יש איזשהי תרופה טבעית להרגעה או לשינה טובה במקום להתמכר ל"ואבנים" למינהן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים להרגעה
ד''ר אמיר קיטרון08/09/2007יש בטבע צמחים אשר מסייעים להשגת איזון עצבי והורמונלי, ואינם מרדימים. ביניהם, קליפות תפוז, מיורן ועוד. אני ממליץ להכין אמבט מרגיע עם שמנים מרוכזים כאלה- אוכל למסור יותר פרטים דרך דוא"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)